Tényleg akkor jön a szerelem az életünkbe, amikor a legkevésbé számítunk rá? (beszélgetős fórum)
Igen, én is ezt gondolom, hogy ha nem kap visszajelzést, akkor elmúlik magától. Kb egy hónapja mondja, akkor mennyi idő még vajon? :)
(kicsit tartok tőle, hogy jól lejáratja magát.. persze, ha a srác "úriember", akkor nem, de ki tudja az-e..?)
Szia!
Igen, tènyleg a semmiből :-D gyorsan törtènt minden :-D
A lényeg: ahhoz, hogy pozitív ÉRZÉSED legyen bármivel kapcsolatban, ahhoz elég az, hogy
1. rájössz, hiszel abban, urambocsá' TUDOD, hogy az, hogy megtörténjen, előbukkanjon belőled a pozitív ÉRZÉS, az valójában egy nagyon aprócska, könnyen megszerezhető dolog, és nem agyalsz ezen többet, könnyen megszerezhető, és kész.
2. vágysz rá, és hagyod a francba. Tehát nem foglalkozol vele. Na, és pont akkor, amikor már nem is annyira fontos, pl. mert valami teljesen más köt le éppen, akkor megjelenik.
3. BAROMI FONTOS. Amikor megjelenik, a legtöbb ember hajlamos NEM ÉSZREVENNI, mert egy számára mondhatni unalmasan, sőt, banálisan köznapi formában hajlamosak ezek a dolgok fölbukkanni. Egyébként BÁRMI, amire vágysz.
4. Egy jópofa, idén 35 éves famtasy-regényben (Marion Zimmer Bradley: A világok háza) olvastam a következő idézetet: "A kávé, amíg figyeled, biztosan nem kezd el főni!" Remélem, ezek után világos, hogy mit jelent ez a mondás.
Mondok egy példát, bár lehet, hogy jól ki fogsz vigyorogni érte. Én a 80-as években voltam tini, és akkor a maihoz képest elhanyagolható volt az eredeti francia / amerikai parfümválaszték Mo-on (Szegeden). Mármint volt, de kevés. Viszont ha láttam egy kirakatot, amiben egy különleges formájú üvegcse volt, amelyiknek a dugója / kupakja nyíló bimbó formájú volt, középen zöld üvegbibével, a mennyországban voltam már a látványtól is. Manapság, ha rossz a kedvem, végignézem egy-két parfümös oldalon a választékot, meg az üvegek designját, illetve természetesen nekem is van egy-két közepesen alacsony árkategóriájú (egyelőre csak Avon), de azért tűrhető minőségű parfümöm, illetve majd még, ha kicsit jobban el leszek eresztve anyagilag, akkor majd veszek Givenchy Very Irresistible Sensual-t 30 ml-s kiszerelésben. De ha összehasonlítom, hogy ma erre van lehetőségem, viszont tinikoromban nem is álmodhattam erről...
Plusz, ha csak egy szép parfümösüveget látok, megszűnik körülöttem a világ. Na, ez segített valamit?
És hacsak nem elviselhetetlenül rossz az életed, mindig vannak olyan pillanatok, amikor egyszerűen csak jól érzed magad, és hasonlóan érzel, mint amit az alábbi hozzászólásomban leírtam. Na, ebből kell kiindulni, az ilyen "most éppen jól érzem magam, nincs szükségem semmire" pillanatokat kell megtanulni tudatosan kimaxolni. Üdüléskor például, ha egy szép helyen vagy, akkor jegyezd meg jól azt az érzést, és próbáld meg később tudatosan felidézni, minél pontosabban.
Ez csak körülírás volt, tudom, de azért segített valamit?
További ajánlott fórumok:
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Tényleg akkor jön az igazi, amikor nem számítunk rá?
- Miért a fekete hajfesték a legkárosabb? ha mindenképp festem feketére melyik amelyik legkevésbé káros?
- Édesszájúaknak milyen diétás édességet ajánlasz, ami a legkevésbé hízlal?
- Fél éve érkezett el az ideje az életünkbe, hogy babát szeretnénk a férjemmel. Sajnos eddig sikertelenül. Mikortól aggódjak?
- Melyek azok a keresztnevek, amelyek legkevésbé tetszenek?