Telefonos lelki-segély szolgálatnál dolgozók! Van havi fix fizetés? Hogyan lehet oda jelentkezni, és mik a feltételek? (tudásbázis)
5. dca7af89ee
2012. jún. 4. 14:06
Értem. Én szívesen dolgoznék ilyen helyen, persze, ha van havi fix fizetés.
4. 42af71f255
2012. jún. 4. 12:24
Ha jól tudom (bár nem ezen a környéken) nincs havi fix fizetés, az ügyeleti idő után kapják a fizetést, de elég minimális. Ha jól tudom hétvégén, ünnepnapokon kicsit több.
"Tanfolyam" elvégzéséhez kötött, mert fel kell készülni arra, hogy akár egy öngyilkos jelölt hívja fel az ügyelőt.
Jelentkezést nem tudom, de az biztos, hogy erős idegzet, jó mentális állapot kell hozzá, nem játék. Ismerősöm nem nagyon bírta, több zaklatója, állandó hívója is volt, illetve durva esetei..mondjuk ő nem elég erős ehhez...
Csak ennyit tudok róla...:)
3. ozike0501
2012. jún. 4. 12:17
Engem mag Kaposvár és környéke... :)(Ha valakinek van esetleg infója...)
2. dca7af89ee
2012. jún. 4. 12:11
Főleg Debrecen, Berettyóújfalu és Hajdúszoboszló érdekelne!
1. dca7af89ee
2012. jún. 4. 12:10
Telefonos lelki-segély szolgálatnál dolgozók! Van havi fix fizetés? Hogyan lehet oda jelentkezni, és mik a feltételek?
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Mentőszolgálat jelentkezési adatlapja - mit válaszoljak a következő kérdésekre?
- A felvi.hu-n hol találom meg, hogy melyik MSC szaknak melyik BSC szak az alapfeltétele a jelentkezéshez?
- Milyen feltételekkel lehet másoddiplomás képzésre jelentkezni?