Tejszínes zöldborsós gnocchi recept
A Tejszínes zöldborsós gnocchi hozzávalói:1 csomag fagyasztott zöldborsó
1 doboz csiperkegomba
1 csomag gnocchi
250 ml főzőtejszín
só, bors
15 dkg császárszalonna
2 szál újhagyma
A Tejszínes zöldborsós gnocchi elkészítési módja:
A gnocchit főzzük 3-4 percig, majd szűrjük le és tartsuk melegen. A császárszalonnát vágjuk csíkokra, a hagymát karikákra. Kevés vajon pirítsuk meg ezeket, adjuk hozzá a borsót és a gombakonzervet is. Keverjük össze a gnocchival egy nagyobb serpenyőben, fűszerezzük meg, majd adjuk hozzá a főzőtejszínt is. Összeforraljuk, lehet reszelt sajtot is tenni a tetejére tálaláskor.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2018. jún. 10. 14:03
A tejszínes zöldborsós gnocchi elkészítési módja és hozzávalói.