Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tejszínes zöldborsós gnocchi recept

Tejszínes zöldborsós gnocchi recept

A Tejszínes zöldborsós gnocchi hozzávalói:
1 csomag fagyasztott zöldborsó
1 doboz csiperkegomba
1 csomag gnocchi
250 ml főzőtejszín
só, bors
15 dkg császárszalonna
2 szál újhagyma


A Tejszínes zöldborsós gnocchi elkészítési módja:
A gnocchit főzzük 3-4 percig, majd szűrjük le és tartsuk melegen. A császárszalonnát vágjuk csíkokra, a hagymát karikákra. Kevés vajon pirítsuk meg ezeket, adjuk hozzá a borsót és a gombakonzervet is. Keverjük össze a gnocchival egy nagyobb serpenyőben, fűszerezzük meg, majd adjuk hozzá a főzőtejszínt is. Összeforraljuk, lehet reszelt sajtot is tenni a tetejére tálaláskor.


Kategória: Egytálételek receptjei


A tejszínes zöldborsós gnocchi elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook