Tejszínes pulykamell recept
A Tejszínes pulykamell hozzávalói:2 db közepes pulykamell,
4 dl fôzôtejszín,
10-15 dkg liszt,
3 db tojás,
20 dkg reszelt trappista sajt,
1 dl olaj,
majoranna,
só,
bors,
ôrölt kömény.
A Tejszínes pulykamell elkészítési módja:
A húst szeletekre vágjuk, befûszerezzük. Beleforgatjuk a lisztbe, a tojásba és végül a reszelt sajtba. Az olajjal kikenjük a tepsit, és a kész szeleteket szorosan egymás mellé teszszük. A tetejét meglocsoljuk a tejszínnel és 180 fokos sütôben kb. 40 percig sütjük. Köretnek sült krumpli és francia saláta illik hozzá. Jó étvágyat!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Rumino, 2006. dec. 6. 22:59
A tejszínes pulykamell elkészítési módja és hozzávalói.