Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tejfölös-sajtos karfiol recept

Tejfölös-sajtos karfiol recept

A Tejfölös-sajtos karfiol hozzávalói:
1 karfiol
2 dl tejföl
10 dkg sajt
1 tojás

bors
vaj


A Tejfölös-sajtos karfiol elkészítési módja:
A karfiolt rózsáira szedjük, és kevés sós vízben félpuhára főzzük. Leszűrjük, majd kivajazott jénai edénybe tesszük. A sajtot lereszeljük, elkeverjük a tojással, és hozzákeverjük a borsos tejfölhöz, ezt ráöntjük a karfiolra, majd előmelegített sütőben rózsaszínesre sütjük.

Ha füstölt sajtot is keverünk bele, még finomabb.


Kategória: Egytálételek receptjei


A tejfölös-sajtos karfiol elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook