Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tejfölös kolbászleves recept

Tejfölös kolbászleves recept

A Tejfölös kolbászleves hozzávalói:
10 dkg füstölt kolbász
10 dkg debreceni
10 dkg füstölt szalonna
1 fej hagyma
3 db burgonya
1 evőkanál pirospaprika
1 szál zeller zöld
1 késhegynyi őrölt bors
5 evőkanál tarhonya
1 poharas tejföl



A Tejfölös kolbászleves elkészítési módja:
A szalonnát csíkokra vágjuk, megsütjük, hozzáadjuk a felkockázott hagymát, megdinszteljük, végül a tarhonyával kicsit megpirítjuk. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott burgonyát, felengedjük vízzel, beletesszük a zeller zöldet, a karikára vágott kétféle kolbászt, sózzuk, borsozzuk, s amikor a tarhonya megfőtt, elkeverjük a tejföllel.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tejfölös kolbászleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook