Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Bográcsos betyárleves recept

Bográcsos betyárleves recept

Elkészítési idő 60 perc

A Bográcsos betyárleves hozzávalói:
20 dkg sertéscomb
10 dkg burgonya
10 dkg zöldborsó
másfél köteg kapor
1 fej vörös hagyma
1 db. sárgarépa
1 db.fehérrépa
étolaj, fűszerpaprika, só


A Bográcsos betyárleves elkészítési módja:
A hagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk. A húst felkockázzuk 4 cm-re. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és kockázzuk. Olajat hevítünk, a hagymát ezen kevés sóval megpirítjuk. Megszórjuk fűszerpaprikával, és vízzel felöntjük, nehogy a paprika megkeseredjen. Fedő alatt pároljuk tovább félig, azután rádobjuk a kockázott zöldségeket, majd pár perccel később a burgonyát és zöldborsót. Amikor a hozzávalók megfőttek, megszórjuk finomra vágott kaporral.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A bográcsos betyárleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook