Tejfeles - tárkonyos csirkemell recept
40 perc
A Tejfeles - tárkonyos csirkemell hozzávalói:
2 közepes fej vereshagyma
5-6 kanál étolaj
70-80 dkg csirkemell filézve
2 dl tejfel
só
őrölt feketebors
tárkony
A Tejfeles - tárkonyos csirkemell elkészítési módja:
Az apróra vágott vereshagymát az olajon üvegesre pároljuk, majd a kockákra vágott csirekhús rátesszük és kb. 10-15 perc alatt megpároljuk, közben megsózzuk, majd mikor szép fehér a hús hozzáadjuk az őrölt feketeborsot is. Leöntjük tejfellel és meghintjük 1-2 evőkanál tárkonnyal. Ezt követően már csak 1-2 percig hagyjuk a tűzön.
Dúsíthatjuk csemegekukoricával.
Főtt tészta és rizs is illik hozzá köretnek
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: alsi, 2008. febr. 24. 20:38
A tejfeles - tárkonyos csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.