Tejfehérje érzékenység esetén mivel tudok fehérjét bevinni edzések után? (tudásbázis)
Feleseleges a kenyeret diszkriminálni - több ezer éves táplálék és egyáltalán nem haszontalan.
Vannak persze fogyókúrazombik, akik a "secukor-seliszt-sezsír" háromszögben gondolkodnak, de nem mondhatjuk se a vegákra, se a paleósokra hogy lipótok, csupán azért mert az emberek etetése és fogyasztása a legnagyobb fitnesszbiznisz a világon!
Egy szóval sem mondtam ez az egyetlen helyes út. Miért ne lehetne több??? Van is gondolom :D
Csak baromira unom aki hülyének néz emiatt :))
A menüsorod jöhet nekem is, csak a kenyeret vegyük ki belőle :)))
Norbi a kedvencem!!!:D
Az ő lisztjétől fogysz! :DDDDDDDDD
És van aki ezt elhiszei és vesz istentudja mennyi pénzért.
És a felesége :(
enyhén agybajos.Mikor még Mo-n éltem láttam egy riportot az utolsó szülése után,és programozott császármetszése volt,és még aerobik órát meg tartotta és utána ment be.És ez a norma. :/
És aki esetleg beteg (nem tehet róla,a hormonok miatt terhességi diabetese van) mint a barátnőmnek,pedig mindig is figylt mit eszik,azok meg érezzék magukat rosszul?
Olyan durva ez...
Eg ykismamának nem az a feldata,a várandósság alatt,hogy bomba legyen(nem az ápolatlanságra gondolok) hanem hogy biztoságos lakhandit nyújtson 9 hónapi egy egészséges fejlett,érett kisbabának.
Ez van:)
Melyik vallás a helyes út?
Isten, Allah, a Nagy Manitou?
És hogyan kell helyesen kajálni?
Update, paleo,vega vagy a klasszikus körömpörkölt+kenyér+kovászos uborka+kisfröccs menüsor?
Ismerek olyan egészségesen élőt, aki negyven évesen már alulról szagolta az ibolyát és olyan önpusztítót, aki még a saját lánya temetésén is részeg volt(dédnagyapám)
;D
De a bunyóba benne vagyok!
Én nem nézek hülyének senkit!
Sejtem,hogy diéta de ebben nem nyitnék vitát,mert nem tudom miről van szó.
Nagyon egyik diétával kapcsolatban sem....
Kezdem unni, amikor a paleosokat tök hülyének, és divat majomnak nézik :)))
Gyere ki, játsszuk le! ;)
Nos ez nem pontosan így van:)bár vannak készítmények, amelyek inkább tartoznak az ipari hulladék, mint a táplálék kategóriába.
Én például kifejezetten szeretem a tofut és néha be is szerzek belőle egy férfias adagot - de sosem húspótlás gyanánt, hanem tofuként fogyasztom.
Ami extrudálva van, az valószínűleg tényleg jobb babzsákba, vagy a hörcsög alá de a paleós pánikkeltésnek sem érdems felülni!
egy jó babsaláta barnarizzsel
vagy vöröslencseleves tejszínnel, pirított magvakkal
miért csak egy?
lencse?
csicseri?
bab?
További ajánlott fórumok:
- Laktóz érzékenység?
- Laktóz intolarencia avagy tejcukor érzékenység-allergia.
- Laktóz érzékenység
- Ha a kisgyereknek tejfehérje allergiája van, ami hányásban nyilvánul meg, az vajon kinőhető? Szívesen beszélnék olyanokkal, akiknél elmúlt.
- 10-es erzekenysegu tesztel szerintetek mikor erdemes a leghamarab tesztelni?
- Milyen életkorban alakulhat ki laktóz érzékenység?