Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Tejberizses almás rakottas recept

Tejberizses almás rakottas recept

A Tejberizses almás rakottas hozzávalói:
1 bögre rizs,
2.5 bögre tej,
fél bögre víz,
7 dkg cukor,
sárgabaracklekvár,
14 alma,
csipetnyi fahéj,
1 mokkáskanál cukor,
fél liter tejből készült főzős vaníliás puding,
1 tojás felvert habja.


A Tejberizses almás rakottas elkészítési módja:
A tejberizst tűzálló tálba tesszük, és megkenjük lekvárral. A reszelt almát fahéjjal, cukorral ízesítjük, és a lekvárra halmozzuk. A tetejére öntjük a pudingot. Rákanalazzuk a tojáshabot, és sütőbe tesszük, amíg a tojásfehérje színesedni nem kezd.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A tejberizses almás rakottas elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook