Teherbeesés pecsételő vérzés mellett (beszélgetés)
Úgy döntöttem, hogy januárban felkeresek egy másik orvost is, hogy átnézze a leleteimet...
Köszi a segítséget!
Én is azt hittem, hogy ez a gond ezért korábban a saját költségemen megnézettem. Akkor (ha jól emlékszek) 5-80 közé kellett esnie és 40 volt, ennek ellenére volt pecsételés.
A peteérést mindig megérzem. Volt olyan hónap, hogy nem szúrkált a derekam, utána találtak is egy 29x25mm-es cisztát.
A 23. napi vérvétel után megvizsgált az orvosom és nem látott cisztát... Én úgy gondolom, hogy ha nem lett volna pé, akkor találnia kellett volna valamit.
A következő ciklusban szednem kell clostyt, úgyis ikreket jósoltak nekem... :))
Megnéztem még 1x:) így van megadva.
Elvileg nem alacsony, 0,2-27 között kell lennie.
Lassan már úgy érzem, hogy minden rendben van, csak emiatt bemagyarázom magamnak hogy baj van...
ug/l? ez tuti? sok mértékegységben láttam már megadva de így még nem.
Az jó ha az lh-d még sem annyi, de a progid nekem alacsonynak tűnik és ettól lehet a pecsételés is.
ug/L
Jaj most nézem hogy az LH-t elírtam... 6,71..
Feltételezem hogy PCO-ra gondoltál.
Az első nőgyógyászom felvetette a gyanúját, az endokrinológusom és másik két nőgyógyász pedig elvetette...
A progeszteron milyen mértékegységben van?
Az fsh lh arányos sem jó annak 1:1hez kell lennie, vagy az fsh lehet valamivel magasabb. Úgyhogy valami tuti nem stimmel. A tsh-d necces, talán kicsit alacsony bár még elmegy.
3. napi. Tsh: 0,68; E2: 66,07; FSH: 6,82; LH: 7,71; PRL:4,73
21.napi: E2: 81,78; progeszteron: 9,27
Igen, tudom! Átböngésztem az összes fórumot ezzel kapcsolatban:), de mindenhol csak hormonzavarról, beágyazódás miatti pecsételésről írtak...
Hamar sikerült vagy várni kellett sokat?
Szeretnék minél több pozitív példáról olvasni, hátha csak feleslegesen sztresszelem magam :)
Van olyan akinek sikerült rendszeres pecsételő vérzés mellett (menstruáció előtt 5-7 nappal)teherbe esnie?
Hormonvizsgálatok tökéletesek, az orvosok szerint normális, mégis úgy érzem hogy ezért nem jön össze a baba már 1,5 éve...