Tegnap délután óta szedek Maripen Extrát. Ma éjjel jöttem rá, hogy túlérzékenységi reakciót vált ki. Most épp a gép előtt rettegek. (beszélgetés)
Kíváncsi voltam, hogy mi van veled tegnap óta...örülök, hogy már jobban vagy:))..máskor figyu oda, mert az allergia nem játék.:)
szörnyű. :-(
HOgy bírod ezt nézni?
Sziasztok!Nagyon aranyosak vagytok!Végtelenül jól esik,hogy egy helyett-akinek velem kellett volna lennie,enyyi jóérzésű ember figelmét kaptam!Már jobban vagyok,a calcium segített,5 óra körül elaludtam.Köszönöm és nektek is jó egészséget!
Én is csak most ültem gép elé.
Remélem már minden rendben van, és egy kicsit megnyugodtál.
Remélem aludtál valamennyit.
Sajnos nem tudtam Veled beszélgetni mert csak most ültem a gép elé. Remélem, hogy jobban vagy már!!! Kívánok jóegészséget! Üdv: Fiti
Jól vagy, Aphrodite? Tudtál aludni?
Kívánom ,hogy nyugodt éjszakád legyen, neked és az egész családodnak, én is el teszem magam, mert mindjárt reggel. Jó éjszakát!!
fel kell mennem ,mert a férjem üvölt a kicsivel.Köszönöm mindenkinek!Ha tudok visszajövök..
Azt hiszem Aphrodite, hogy te már hála a JÓISTENNEK jobban vagy, legalábbis a ritkább írások arra engednek következtetni, jól gondolom?
Hát ez bizony hihetetlen, de természetesen elhiszem és szégyeljék magukat akik erről tehetnek!
Soha egy percig sem gondolta, hogy a "halál" lesz a győztes, nem is lett, mert azóta még jobban gyógyultabb vagyok. Már három alkalommal volt 0.0 a Psa vizsgálatom, mától fel van a gyógyszerem is függesztve, persze nem biztos, hogy végleg, de egyenlőre és ez is sokat jelent.
Zsanetta, ebből fogsz meggazdagodni! Nagyon nehéz lehet amit most átélsz kisbaba mellett! Én imádkoznék érte, ha mást nem tehetek, akár azért hogy kisebb legyen a szenvedése.
A legcsodálatosabb gyerekeket ápolni,gyógyítani,és a legszörnyűbb,ha egy gyermek megy el!Főként úgy,ha "tiltott",hogy segíts rajt.Én tudom,hogy összeomlanék,ha ellettem halna meg egy kicsi.Végtelen lelkierőt igényel a hivatásod,bízom abban,hogy a gyógyult gyermekek hálás mosolya elegendő lelkierőt ad neked!Sok kitartást éss lelkierőt és még több gyógyult gyermeket kívánok neked!
na igen,fizetnek.
de jó is volna.
nem én csecsemö és gyermekápoló vagyok és sziv és errendszeri beteg gyerekekkel foglalkozom,sajnos ez a része elég kegyetlen.
elhinnéd nekem ha azt mondom 90 ezret keresek???
Olvastam,hogy milyen komoly betegséget győztél le.Le a kalappal!Bárcsak mindenkinek sikerülne!
Megértelek Zsanette, valószínű, én nem tudnék ilyen helyen dolgozni, kegyetlen munkahely. Ezért "fizetnek" meg ilyen jól benneteket ugye?
Köszi,néha 1-1 pillanatra már jobban.Rendben leszek.azt hiszem.
Hát akkor negyed óra 20 perc és minden megoldódik, vagy még talán elöbb hat a calcium!
Nos. Úgy gondolom a remény hal meg utoljára és egyáltalán nem vagyok bene biztos, hogy a csöppségnek ennyire komoly a betegsége, lehet, hogy megéri a 85 évet is, még ne temessük, nem kell! Majd ha elment az örök vasászmezőkre, sok sok év múlva!
hát legfeljebb az élniakarása,de nincs sok esély.
az a legborzasztobb hogy szülök kérték hogy nem újraéleszthetö amit meg lehet érteni,de végignézni esetleg a halálát ugy hogy nem segitesz,mikor arra tettem fel az esküt hogy gyógyitok borzasztó.
nagyon sajnálom,mert hihetetlen szeretetre méltóak a szülei és ö is.
remélem jobban leszel,és nem errettentés képpen irtam csak jó valakivel erröl beszélni mert egyedül vagyok az osztályon és nincs senki akivel ilyenkor megoszthatnám a gondolataimat.
nem akrtam tolakodó lenni!!!
Értem! Nyugalom!Most hogy vagy? Esetleg ha tudsz hívj dokit.Tudsz szerezni calciumot?
Találtam itthon calcium tablettát.Lejárt a szavatossága,de azért ittam belőle kettőt.
További ajánlott fórumok: