Tegnap délután 3 órai utalást (Erstéből OTP-be) miért nem ír már ki az OTP Dirket? (tudásbázis)
Én írtam ki: "Tegnap délután 3 órai utalást (Erstéből otp-be) miért nem ír már ki az otp dirket".
Azt írtad, hogy tegnap - mivel 3 után volt, már nem ment el az utalás, csak ma fog, és csak holnap lesz rajta a számlámon, mivel nem ugyanaz a bank. De rajta van már ma.
Egyik bankból a másikba nem megy át napközben,csak viber utalással.(10ropi)
Bankon belül azonnal látszik,ez természetes.
Akkor Micike szabálytalanul dolgozott. :)
(Tudom,bankban dolgoztam és ellenőrzik,hogy 3 után utalunk-e,mert elég nagy ejnye-bejnye jár érte.)
Papír alapon minden bank 3-ig fogad be utalást!
Szóval ha a bankfiókban adták be,akkor az csak holnapra ér a számládra.
Neten természetesen tovább-általában 5-ig vagy 6-ig tart a befogadás (bankja válogatja)-tehát Neked ezért sikerült utalni.
Nem én utaltam, hanem nekem utaltak. 3 óra 10-kor.
Akkor az ma nem is lesz rajta, csak holnap? Csak, mert az otp-ből ha én ennél később utaltam (du 5-ig), az másnap már rajta volt az illető számláján.
Mert még alszik az OTP direkt! :)))
Munkaidőben kezd el dolgozni!
További ajánlott fórumok:
- Tegnap délután óta szedek Maripen Extrát. Ma éjjel jöttem rá, hogy túlérzékenységi reakciót vált ki. Most épp a gép előtt rettegek.
- Mit tehetek ha tegnap délután 2-re nem hozta haza a gyerekeket az ex.Még most sincsenek itthon!:-(
- A kisafiam tegnap délután össze-vissza evett mindent és most hányt illetve megy a hasa, mit csináljak?
- Barátomnak tegnap délután óta hasmenése van, éjszaka már hányt is, azóta nagyon sokszor. Lehet szalmonella?
- A banki netes rendszer a tegnapi utalást csak reggel 8 után jeleníti meg?
- Tegnap délután készítettem islert, de ma reggelre sem puhult meg. Mit tehetek?