Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tegnap délután készítettem islert, de ma reggelre sem puhult meg. Mit tehetek? fórum

Tegnap délután készítettem islert, de ma reggelre sem puhult meg. Mit tehetek? (tudásbázis)


15. 793a9334d7 (válaszként erre: 14. - Db4f1eff6b)
2010. aug. 1. 13:31
Nálunk minden ilyesmit a papa eszi meg.
14. db4f1eff6b (válaszként erre: 13. - Db4f1eff6b)
2010. aug. 1. 12:38
Megdádáztam magamat, mert olyan dologba szóltam bele, amihez nem értek.
13. db4f1eff6b (válaszként erre: 1. - Agnes89)
2010. aug. 1. 12:12
Bele kellett volna csavarni konyharuhába. A feleségem mindig így csinálja, és nem lesz száraz a süti. Ha végképp nem akar megpuhulni, akkor pár percre sütőbe kell tenni.
2010. aug. 1. 12:08
Az isler és a linzer annál jobb, minél tovább áll. Ha veszek, napokig tárolom nylonzacskóba a konyhaszekrénybe, mert nem szeretem szárazon. Szépen megpuhul a lekvártól és annál fincsibb lesz.
2010. aug. 1. 11:14
elrágcsáljátok így
10. Tücke
2010. aug. 1. 10:44
én ha vesek pékségben is islert azt tudi befóliázom és állni hagyom egy kicsit
2010. aug. 1. 10:27
Bármikor vettem islert boltban, azok sose voltak puhák. Vagy neked extra kemény lenne? Szerintem várj vele, meg tartsd folyamatosan lefóliázva azt, amiben van.
2010. aug. 1. 10:15
én még nem csináltam de azt tudom hogy nagyimé is a második nap még kemény ellenben a 5-6dik napon már úgy kell szinte tenyérből kirágni mert tök puha és omlós.... meg a legtöbb receptem ami van isler, linzer, csokis tallér, azt írja hgy több nap is kellhet hozzá hogy finom puha legyen
2010. aug. 1. 10:02
Több nap is kell neki mire igazán meggyöngül.
2010. aug. 1. 09:31
Tegyél mellé egy félbevágott almát, az a mézeskalácsnál beválik, és úgy fóliázd le.
2010. aug. 1. 09:29
nekem is be volt dobozozva, és egész éjszaka pihent a hűtőben...
2010. aug. 1. 09:07
Én is bezacskózom és be a hűtőbe. Minden linzert.
2010. aug. 1. 09:06
Mi tálcástól le szoktuk takarni egy konyhai kendóvel és azt müanyag fóliával. Általában másnap estére már finom puha:-)
2010. aug. 1. 08:42
Hát tedd bele egy dobozba..zárd le és majd megpuhul..mára szeretted volna???
2010. aug. 1. 08:40
Tegnap délután készítettem islert, de ma reggelre sem puhult meg. Mit tehetek?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook