Tegnap bejött a szülői értekezletre, bemutatkozni egy... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Írj már példákat ezekre a kétértelmű megjegyzésekre,már más is kérte!
Én azt gondolom lehet,hogy jóképű,de nagyon ostoba aki így viselkedik😀
Nem a kinézet a gond, hanem a viselkedés... nem mászok rá, nem csorgatom a nyálam a gyerekem tanárára, edzőjére, mert a gyerekemnek árthatok vele. Ilyen egyszerű.
Én is 40 eleje vagyok, totál megértem (sőt!) a fiatal fiúkat hajtó "csatakancákat" csak az ne gyerek körüli egyed legyen. Annyi kis bika van, akkora hypeja van a milfeknek, hogy nem értem miért a gyerek "környezetében" kell ezt csinálni.
Volt osztálytársam tanult TF-en, szemrevaló srác még mindig. Pályája elején gimiben tanított, onnan elmenekült, mert félt a tinilányoktól, szándékosan hozták kellemetlen helyzetbe és ugye egy tanár még ha nem is vevő rá könnyen megütheti a bokáját.
Aztán ment kicsikhez, ott a kapuzárási pánikos, preklimaxos anyukák csorgatták rá a nyàlukat, de azok legalább már nem büntetendő kategória.
Aztán otthagyta a pályát a pitchába.
Annyit már biztosan tudunk a pasiról, hogy nem tud viselkedni, és ez neked még be is jön :( Ezek után nem érdekelne, mennyire jóképű, hanem utánaérdeklődnék, megfelelően viselkedik-e a gyerekekkel.
Gondolom, a kegtöbb szülő nem azért hallgatott, mert nem merte lecsapni a magas labdát, hanem valószínűleg visszatetsző volt nekik, hogy a fickó így viselkedik a szülői értekezleten.
Azt hiszem leginkább Te akadtál horogra...
Nem jó ötlet!
Vannak férfiak, akik tudják magukról, hogy jól néznek ki. És vannak köztük olyanok, akik szeretnek flörtölni. Mondjuk ennek megvan a maga helye és ideje, ami nem éppen egy szülői értekezleten kell, hogy kiteljesedjen.
Az eddig leírtakból nem tudjuk, hogy megállt-e a jóképű 🙂 egy bizonyos határnál, vagy tovább ment. Mert - számomra - ha tudja a határt, meddig mehet el - még imponáló is lehet. Ha nem erőltetett, és nem illetlen, akkor nem gáz.
De mondom, tudni kellene, mi is zajlott azon a bemutatkozáson. A lényeg, hogy jó edző legyen, ne csak jó pasi.
Nem is kell mindent lereagálni,,néha az a legjobb hogy úgy teszel mintha nem is hallottál volna semmi különöset.
Így aztán szépen el is halnak a "szellemeskedései",,elegáns megoldás.
Nem boztos, hogy olyan volt.
Az étel kívánatos lehet, ha éhes vagy, és érdektelen, ha nem.
További ajánlott fórumok:
- Szülői értekezlet, a szülő szerepe, óvoda
- Házi feladat, avagy szülői értekezlet, hogy élmény legyen a tanulás...
- Hogyan kell vonalzót feltölteni az adatlapomra a bemutatkozáshoz?
- Tegnap szépen bemutatkoztam Előtte... :))
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Szülői értekezletre (első ovis) vihetem magammal a 3 évesem?