Téged szeretnek az állatok vagy nagy ívben elkerülnek? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon szeretem a kutyusokat, és ők is engem. Minden kutyával könnyen megbarátkozom. Az állatok megérzik,hogy ki az aki szereti őket, és ők is viszonozzák :)
Úgy veszem észre,szeretnek,és megnyugodnak a közelemben.Eddig még ezt vettem észre.
Sokszor idegen macskák követnek,odajönnek,hozzám dörgölőznek,én meg imádok mindenféle állatot:))Gyomroznivalóak...
Engem minden állat imád. A múltkor voltunk rokonoknál akiknek az egyik macskejuk soha nem bújik senkihez még a családban sem és az idegeneket meg kifejezetten utálja, ahogy leültem már az ölemben volt és durmolt ez mindig így van.
Én nagyon hiszek az állatok megérzéseiben. Mikor még facér voltam és ismerkedtem olyan pasival szóba sem álttam akit a kutyám nem kedvelt és utóbb mindig kiderült, hogy gáz volt vele valami.
Ő lenne, Husi?? :)
nagyon aranyos, és látom Neked is saját, külön bejáratú állatkerted van :)
Szeretnek, de én is nagyon imádom őket. Bő 1 hete voltunk kint az állatmenhelyen örökbe fogadni egy kutyust és mondta a gondozó, hogy a nagy kutya aki odajött hozzám szó nélkül, egy csoda, mert idegenekhez nem megy oda. Persze a többi is fejvesztve rohant hozzám, de ő... :)
Tényleg megérzik ki szereti őket!
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- 100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek!
- Fiatalon szeretnék anya lenni.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Téged is nagyon szeretnek a szúnyogok? Mit teszel ellene? Vagy utána? :)