Téged is nagyon szeretnek a szúnyogok? Mit teszel ellene? Vagy utána? :) (tudásbázis)
Csak hát az eredeti ingyen van...ráadásul kiirthatatlan.
Én szemétségnek tartom hogy ennyire drágák az irtószerek. Ráadásul nem is igazán hatásosak.
hát engemet is imádnak a szúnyogok,(sajnos a kórházból mindig egy potyautas bolhával tértem haza)én Autan sprayt használok az nagyon jó távol tartotta tölem ezeket a mászkálokat.
Egyébként itthon állandóan be van szúrva egy villanyos szúnyog irtó azzal is meg vagyok elégedve
egyébként A vércsoportom van és a család többi tagjának is és érdekes csak engem ettek meg ezek a fránya mászkálok :)
óó mi is mindig azokat kaptuk, cart se ért
de ez tényleg szuper, nem hittem benne, de már az első alkalommal használt és azóta is
pl vízparton vagy más durva helyen szúnyog és kullancsriasztó krémmel védekezek
ha megcsíptek Fenistilt használok rá
Én eddig spray-t használtam, de felháborított, hogy milyen drága....dühömben szedtem a kertben levendulát és citromfüvet és azzal dörzsöltem be magam....és egy szúnyog sem csípett meg!!!
Miért is nem gondoltam rá hamarább! :-DD
Én is olyan vagyok, hogy ha a környéken egy szúnyog van, az tuti engem mar meg, ahogy észre veszem, rögtön ecettel kenem be. Igaz a "púp" megmarad, de legalább nem viszket.
Dédimamám mondta, hogy: A szúnyog is azt szereti, kinek jó a vére!
Az enyém nagyon jó, nagyon-nagyon szeretnek a szúnyogok, és minden csipő, harapó, maró bogár.
Engem is imádnak! Hiába minden szúnyogriasztó spray vagy kence... :-( A páromat azóta nem csípik, mióta együtt vagyunk, mert azok is engem választanak inkább!
Utána? Bármivel kenem viszket, elég hozzá egy szellő, egy érintés... Ráadásul bedagad, bekeményedik és hetekig vörös folt látszik utána... :-(
engem imádnak!
Előtte szúnyogriasztó sprayt használok, de hamár megcsíptek fenistil gelt.
Szia
nekem a lányom allergiás a szunyog csipésre, nagyon sokat szenvedtünk, volt,hogy menni nem tudott ugy bedagadt neki és eltartott 2 hétig!
Mignem rátaláltam a Firstre!!!Aloes cucc, befujom neki rögtön és 2-3 nap múlva semmi nyoma, és nem viszket, nem dagad be neki.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon szeretnék egy édesapát, mit tegyek?
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?
- Kevés az akaraterőm, de nagyon szeretnék lefogyni! Ha Te is segítsük egymást!
- Mi a véleményetek azokról a barátnőkről, akik "nagyon szeretnek", de folyton sértő megjegyzést tesznek rátok?
- Nagyon szeretnék végleg lefogyni!!!!
- Nagyon szeretnék dolgozni