Techno zenét kedvelők ide! (House & Trance és DJ-k) :) (beszélgetős fórum)
Múltkor megfigyeltem, hogy egyre többen nézik mikor pakolgatom ezeket nagyszerű zenéket. Most felvettem videora otthon mikor az x1-el probálgattam a djm800-at. Ezn jól látszik mit csinálok:)
Én mindig arra törekedtem, hogy más legyen amit csinálok, valamivel több mint amit a legtöbben adnak a közönségnek. Így alapból én 3 sávon kezdem játszani és mindig használok fel, máshonnan származó, hangokat, zajokat, film zenéket vagy valódi klasszikusokat. Itt is pl. felcsendül az Agnelli & Nelson, Cafe Del Mar, vagy every breath és faded című szám persze átdolgozva.
Sziasztok!
Egy ideje már próbálgatok zenéket csinálni, leginkább techno, trance, hardtechno, keverék stílusban.
Bár néha nem tudom pontosan megfogalmazni a stílusom :)
Ha van pár percet és megkukkolnátok a zenéimet és esetleg írnátok kommentet hogy tetszik e vagy sem(1-2 építő kritika is jöhet), annak nagyon örülnék.
Összesen 21 zeném van, amik átlag 2-10 perc között iek, ide linkelném a szerintem legjobban sikerülteket, de persze a youtube csatornán megtaláljátok az összesen külön csoportosítva.
LEGJOBBAK (szerintem):
(Galactical Erosion)
(Howling Clouds - Legújabb)
(Lunatic Night)
(Endless Lightning)
(Windblowed Eternal Love)
(Simply Terrorist)
Összes zeneszám soundcloudon:
A többi videót mind a csatornán találod.
Esetleg ha írsz véleményt (őszintén) annak igazán örülnék. Köszi!
Grant phabao - Tub
Nem is tudtam, hogy megvan ez a zene már évek óta, most bukkantam rá a gyűjteményemből XD
Boldog szülinapot Naricsi!:))
Ennek örülök!
Szülinapomra is küldj valami frankót!!!!!!!!!!!!!!!