Te vinnél haza temetőböl macskát? (tudásbázis)
Mi van???
Ja leesett! Hát persze! Szegényke!
Én egyszer 20-on éve, egyetemista koromban a szegedi buszmegállóban loptam egy fekete macskát. ( betettem a kocsi csomagtartójába és hazavittem )
Szerencsére megtetszett a szüleimnek is, 10 évig volt a család macskája, kandúr lévén a környéken el is terjesztette a fekete macskákat.Még mindig élnek a fekete leszármazottai, Nemrég voltam szegedi buszmeg. körül, örömmel láttam , hogy még mindig sok ott is a fekete macska .Életemben soha nem loptam, csak ezt az egyetlen macskát.
A macskám heti tettei után SOHA-SEHONNAN
:-)
Ma előttem átszaladt egy fekete ciccc!
A cicc is jól van, meg én is jóL vagyok.
Most meg várom a jó szerencsét....
Én igen, főleg az ilyenekre.
Te nem vagy babonás?
Képzeld el, az egyik ismerősöm haza vitte a félig elégett mécsest a temetőből, mondván, hogy ha legközelebb megy majd újra kiviszi.
Azt hittem eldobom magam!
Azért ez nem egészen így van. A macska is ragaszkodik ahhoz aki szereti és eteti.
Az biztos, hogy a helyhez is ragaszkodik ahol élt, és nehezen tud megszokni új helyen az öregebb macska. Az olyan macskát amelyik a temetőben kóboról, lelketlen gazdája kidobta.
Nyugodtan haza lehet vinni a temetőből is a macskát ha valaki be tudja fogadni.
Ha éppen macsekra vágynék,minden féle képpen IGEN.
Ha ő kiválasztott ne haboz vidd magaddal jó társad lehet és akár még szerencsét is hozhat.Tudod nincsennek véletlenek....
naná! úgyis kell a kiszögezett denevér és a nyúlláb mellé egy macsek is XD
na jó viccen kívül, én vinnék, nem vagyok babonás. ha fekete is, jöhet :)
További ajánlott fórumok:
- A macskatartás titkai
- Küldj egy macskát ! 🐱
- Miért lett "divat", hogy a kutyát vagy macskát gyermekeinknek szólítsuk?
- Mért van, hogy sokan sajnálni tudnak macskát kutyát..és ki tudja mit de egy embert már nem annyira?
- Hogy szoktassam le a macskát az asztalról?
- Cserepes krizantémot, behoznád a temetőből, hogy megmentsd?