Te szeretnéd ha a párod bent lenne a szülőszobán? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Mi múlt héten szültünk. A férjem végig mellettem volt és segédkezett. Megható és örökre szóló élményt éltünk át. <3
Tőlünk meg kérdezték mikor jártunk NST-re, hogy szeretnénk e apás szülést mert ha igen akkor kellett venni ruhát apának amiben bent lehet a szülőszobán.
Kérdezz rá!
És mi kell hozzá hogy a párom be jöhessen hozzám?
Kell hozzá vapami nyilatkozat vagy akár mi?
Teljesen igazad van.Nemcsak a szülő nő véleménye fontos erről,hanem a leendő apukáé is.Ha ájulós,És az ember tudja róla ,hogy inkább a "véres valóságot" látja dologban mint a csodát,akkor inkább ne legyen ott,mert az a házasság későbbi időszakára is kihathat,vagy a esetleg a sexuális életükre.
A legjobb példa erre apukám és a férjem.Apukám az a fajta férfi aki még a kórház szagát sem bírja,egy-egy rokon kórházi látogatása után is 2 napig rosszul van.Anyukám szerint apával többet kellett volna törődni a szülés alatt,mint vele és velem vagy a hugommal.De amúgy persze szuper apuka.
A férjem mentős ,egészségügyis ugye.Amikor elfolyt itthon a magzatvizem,pont szolgálatban volt,így ők jöttek értem a kollégájával,bevittek a kórházba,és nem is volt kérdés,hogy végig marad.Azóta is sokszor átbeszéltük a fantasztikus közös élményt.
Szóval ami nem megy nem kell erőltetni...
Egyébként pasija válogatja. Ha olyan a párod aki már attól is rosszul van ha szőrösebb a lábad, akkor ne vidd be, mert szerintem tutira kiábrándul. Hallottam már ilyet. Egyismerősöm benn volt a felesége szülésénél, és azóta nem tud rá nőként nézni.
Ezt jól meg kell fontolni, mert komoly következménye lehet. Fiúk mit szóltok ehhez? (Ha egyáltalán ide látogat valamelyikük.)
az elsőnél bent volt.
a másodikat is így terveztük, mert azt mondta, hogy akkora élmény volt, hogy ki nem hagyná.
Sajnos az élet közbeszólt.
Kislányoms születésekor influenza-járvány miatt látogatási tilalom volt.
Nagyon szomorúak voltunk mindketten, de nem tudtunk mit tenni.
sokkal nehezebb volt, hogy nem volt mellettem.
sokáig nem tudtam magam túltenni rajta és látom, hogy neki is fáj/fájt.
viszza nem hoztható alkalom. (lett volna)
én nem szeretném ha benn lenne,egyébként is kényes a gyomra igy nem szeretném ha rossz élménye lenne.
én inkább anyukámat szeretném benn,ö jobban meg tud nyugtatni,mint gyermekkoromban:)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- "Nyámnyilák" a szülőszobán
- Mit tennél, ha párodon kívül más is nagy hatással lenne rád?
- Te hogyan fogadnád, ha a párod színész/színésznő lenne?
- Hogyan mutatnád be otthon a párodat, ha indiai lenne és a családod gyűlöli a roma származású embereket?
- Ha most egy kedves üzenetet írnál egy cetlire a párodnak, mi lenne az?