Te mivel sötétítesz otthon? (ha nincs redőnyöd) (tudásbázis)
Az unokamnak a szobaja hofeher sotetitovel es agytakaroval a fuggony micimackos naylon.
A masik valtozat rozsaszin sotetito,agytakaro,hofeher fuggony a diszparnak,rozsaszin es feher.
A harmadik valtozatt zold sotetito,micimackos az agyterito/Nyiregyhazan vette a piacon azt hiszem polar a neve/feher fuggony .
Padlo szonyeg vilagod drapp.
a szemhéjammal!;)))
amúgy van redőnyünk minden helyiségben,de én nem szeretem a sötétet,így soha nem húzom le a szobámban!!!
Én is turiban vettem, gyönyörűt és nagyon jó minőségűt, ráadásul megvarrva. A két ablakra 1000(!) Ft volt.
Tavaly a JISK-ben vettem vászonrolót, meg reluxát leárazva. % ablakra volt 8.000 Ft összesen. De a bambuszroló is olcsó sok helyen!
most vettünk az anyukámék vastag sötétítőt!!
tök jót lehet venni a duriba szebb mint a z új ,,angol és gyönyörű 3 méter és csak 600ft volt!!
A lányomnál meg azt csináltam, hogy dupla függönyt varrtam neki. Az ablak felé sötétkék, befelé világos színű macis. :-)Sötétít is, mégis lányos is...
Azért is szeretem, mert nagy melegben "átpörgetem" a mosógéppel és még vizesen felrakom, így hűti neki a szobát.
a gyékény napozóból is lehet árnyékolót varrni,ha valaki ügyes.
vagy olyan sötétítőt aminek a szálai közé fekete cérnával is szőnek, és ha rávilágít a fény nem látszik át.
Sötétítő függönnyel.
Nem tudom milyen anyagot sikerült vennem, de "natyon" jó.
Tapintásra selyem, kinézetre fényes. Az utcáról ha benézel csak akkor látod a fényt, ha tudod hol a lámpa.
És ami a legfontosabb, a másfél méter széles, hat méter hosszú anyagot, végkiárúsításon 2.000,- (kettőezer) forintért sikerült megvenni.
A házi varrónőm (anyukám) "ingyírt" megvarta.
A szobákban függöny van. Nappal nem lehet belátni.
Konyhában semmi, mert szeretem ha napos, meg ha valakinek más dolga nincs nézzen :) Ide majd teszek valami azért...
Előszobában sincs semmi, a fény miatt, de mondjuk a másodikon lakunk.
Szobákban ha olyan van amit nem kell más lásson, lekapcsolom a lámpákat, így is világos van az utcai lámpáktól-
DE, tervbe van a sötétítő a nagy szobában. Csak télen költöztünk, volt fontosabb.
További ajánlott fórumok:
- Mivel illatosítod az otthonod?
- A 12-13 éves gyerek mivel játszik otthon?
- Mivel töltitek a szabitokat? Van köztetek, aki nyaralás helyett inkább otthon a családdal pihen?
- Mivel kötöd le magad most otthon?
- Ti hogy és mivel festitek/szőkítitek otthon a hajatokat? Lehet aranyszőkéből hamvas szőkét csinálni?
- Ki mivel foglalja le magát otthon, ha unatkozik?