Mivel töltitek a szabitokat? Van köztetek, aki nyaralás helyett inkább otthon a családdal pihen? (beszélgetés)
Hát igen, ezek a 3 napos szállodakulonok is irtó árverés az egész!
1 példa... Balatonfüred 3 nap/2 éj félpanzióval 49.900 Ft 2 főre.
Alul apróbetűs rész... Főszezon felár: 99.900 Ft. Ja akkor 150.000.1 havi fizetés és nem ettem.
Kosz,nem!!
Mi sok-sok év után most lejutunk a Balatonra,hozzáteszem,megnéztük ez mennyibe lenne rendes áron,302000ft.2 felnőtt és 2 gyerek 3 nap 2 éj....nagyon drága ..
Eddig itthon voltunk,kiruccantunk 1-1 napokra,de ennyi...nyaralásra nem igen van pénz.
Nem az itthoni fizetésekhez van kalkulálva egy szimpla strand belépő sem.
Ücsörgés egy kerthelyiségben, kirándulás az ablakomból látszó hegyre, rácsodálkozás a helyi műemlékekre, múzeumlátogatás a közelben, csak a dolgos hétköznapokon nem jut rá idő.
Egyébként eredetileg a fotózást nem arra találták ki, hogy bárki igazolhassa, hogy hány helyen tud a kamerába vigyorogni, de kétségtelenül ez a divat terjedt el.
Elképzeltem, hogy mit posztolnak az otthon nyaralók...
nyújtózkodós kép az ágyban... reggeli a konyhaasztalnál... séta a városi parkban... ücsörgő fotó otthon a kádban.
Én ide haza töltöm. Jó lenne nyaralni menni de nincs kivel egyedül meg nem merek és nem is akarok.
Vagy az emberek nagy része nyaralni van vagy csak azok posztolnak. De a munkatársaim és ismerősök nagy része tengerparton van. Görög, Egyiptom, török, horvát, olasz, Bulgária, Szerbia, spanyol, Balaton mentén valami városok. Ezt látom csak.
Én is itthonról dolgozom, de önálló vagyok, és nem szeretnék még egy hétre sem kiesni.
Különben is, ha elutazom, csak egyedül tehetném, mert a komondort és a többieket etetni kell.
A fajtának ez az egyetlen hátránya: nem igazán jó, ha idegen eteti.
Két-három napra még elmegyek, ha úgy alakul, hosszabb időre még nem voltam távol.
Mivel en itthonrol dolgozom, bele is halnek, ha itthon kellene lennem a szabadsag alatt.
Tengerpart, Balaton nyáron, legalabbis az egyik heten biztos.
Én félig meddig szeretem a szabit itthon tölteni. Szerintem egy 1 hétig tartó nyaralás nem pihentet. Új élményeket ad, kikapcsol a hétköznapokból, de nem pihentet.
Az egyik kolléganőmék 2 gyerekkel, 2 hétig voltak Tunéziában. Aztán meg panaszkodott, hogy otthon "szalad a ház". Nincs ideje takarítani, hogy néz ki a spájz, kocsit kellene mosni...
Szerintem ez az ember mentalitásától is függ, meg a neveltetésétől. Van akit gyerekként vittek repülővel tengerpartra, Balcsira, ide-oda. Az később is igényli az évente 1 nyaralást kül/belföldön. Mert többen is erre készülnek egész évben. Már a jövő évi utat tervezik, várják.
Van akit meg sosem vittek. Én 10 évesen rágtam szüleim fülét, hogy mi is menjünk már, mert a suliban mindenki a tengerparti utazásokról mesélt. Lementünk a Velencei tóhoz pénteken, vasárnap meg haza. Nem volt akkora élmény. Jobb volt idehaza biciklizni, lekvárt főzni, kutyát sétáltani együtt.