Hol voltatok a családdal legutóbb, ami bejött? (beszélgetés)
Dombóváron a Gunaras nagyon jó.
[link]
Nőtincsen ovis kirándulás volt. Nagyon bejött. Állatsimogató, játrszóterek, póniilovaglás, vonatozás, indiánsátor... Neve: Seholsziget
Érdemes Palicsra (Szerbia, Szabadkától kb 6 km) az állatkertbe elnézni, szuper kis hely (kb. 700 ft a belépő)és persze ott a palicsi tó. Simán elmegy Balaton partnak :)
Egerbe, egyszerűen gyönyörű:):):):):)
Ráckevei wellness, de az idő pocsék volt.
[link]
Ezek közül a görzenálban, meg a bobpályán voltam, de bátraké a szerencse:-))
Gödöllő-egyetem-strand Két medence, egyik meleg vizű 10 éveseknek, másik hűvös, a nagyok ugrálhatnak. Van labdázó hely, büfé, és mindig minden részét takarítják. Ráadásul olcsó a belépő is.
Végülis nyitott vagyok.Felnőtteknek való programok érdekelnek az említett megyékben.Környékbeli megyéket írtam,hogy minél közelebb legyen a hely.Nem hátrány,ha természetiközeli a hely.
Szarvas, persze kérdés, hogy mi az, ami érdekel.
Sziasztok!
Tudtok-e ajánlani Szolnok,Bács,esetleg Csongrád megyében olyan kirándulóhelyet,ahol van annyi látnivaló,ami egy napba belefér.
Parádsasvár..szép, túrázni való hely vízesésekkel, hegyi patakokkal.
Miskolctapolcán kicsit hideg, hűvös volt a víz sajnos.Fáztak a csemeték meg a derekam.
Viszont nem messze van az egerszalóki fürdő -egyedülálló természeti jelenség a hófehér "hegyoldallal", ahonnan jön a forróvíz-, állítólag már kész van. Mikor legutóbb voltunk, még csak kinti volt, télen.Esett a hó a fejünkre. :))
Tényleg a Festetics kastély Keszthelyen, afrikai állatok kiállítása az öreg vadászatairól. Oroszlán jó közelről :)) Gyerekek nagyon élvezték. Csodás parkja van, tóval meg lovaskocsi-hintó kiállítással.
A fél világot bejártam, /szerencsémre/ és mostanában éventwe 1x2x gyerekestől, menyestől vejestől elmegyünt valahova Mo.n Tavaly, Miskolctapolcán voltunk, csoda jól éreztük magunkat a barlang fürdőben, a Tapolca fogadóban laktunk, ami nagyon hangulatos és nem drága, finomat ettünk, ajánlom a Tapolca lap.hu-n. Idén Keszthelyen ünnepeltük a névnapomat, nagyon szép város, vasútmodell kiállításon, régi tv és rádió- magnó múzeumban, babamúzeumban marcipán múzeumban voltunk, és külön felhívom a figyelmeteket a csigaparlamentre. Minden a neten. A kastélyból a sétálóutca felé van egy nagyon jó étterem, és a Posta pizzériában is finomakat ettünk, baráti áron.
Igalban a nyáron, pár napot. Nincs messze a Balcsitól, de a "faluban" is első osztályú termálfürdő van, ha valaki nem akar a Balatonhoz menni. Bár csak 40km a távolság.
Ez aztán kimerítő. Bibione szerintem is király. Egyszer voltunk, és visszasírom.
Veresegyház, Medveotthon. Farkas, őz, vaddisznó is van. lehet mézzel etetni, és játszója is van, ráadásul baráti az ár.
6 és 7 éves csemetékkel.
Zalakaros, MenDan viszi a pálmát, többször voltunk.
Bikal:Puchner Kastélyszálló a török fürdőjével, sok állatkával, simogatóval.
Szaljka Liget Hotel a környék miatt, szép pacikkal.(Lipicai)
Lillafüredi hotel mikuláskor szintén a környék miatt, kaja borzalmas.
Gyula: Hotel Elizabeth, csodaszép város, Gyulai Várjátékok
Aggteleki cseppkőbarlang, egésznapos kirándulás, nagyon tetszett nekik.
Romantikázni télen Mátraszentimre és környéke.
Kritikán aluli: Balatonfüred Hotel Marina, és Szántód is. Förtelmesen koszos: Tunézia és Mallorca a szállodán kívül ne menj sehova, blee.
Nyaranként 10 éve járunk Bibione-ba, Olaszországba. Tiszta, igényes, biztonságos, finom :)) minden ami a gyerekeknek kell, csecsemő koruk óta. Végig autópálya, kb 5 óra. Sokkal olcsóbb, mint a Balaton és a tengervíz nem iszapszagú, szutyoklé, puha trutyis fenékkel.
Júliusba voltunk a szomszéd faluba búcsuba. nagyon jól éreztünk magunkat. Elmentünk délelőtt és késő este jöttünk haza.
Nagyon jó volt.
adrenalin park, a mátra lábánál,fantasztikus!
Vagy libegőzni egyet és séta fel a János hegyre, az is klassz:-)
Budapest: fogaskerekűvel a Városmajorból fel a Széchenyi hegyre (ide jó a bkv bérlet) aztán kisvasútra fel és irány Hüvősvölgy. Onnan bkv-val haza:-) Nagyon jó volt egy kicsit a természetbe lenni...
Hááhh... családdal nem járunk sehova, talán majd ha nyugdíjasok leszünk... még közös hétvégére sem emlékszem, mindenki dolgozik, szombat-vasárnap, ünnepnapon is.
A 703. bejegyzésnél kezdődik:)
Veszprémi Állatkert :) Útba ejtettük a Nádasdy-kastélyt Nádasdladányban - csodás volt, és a gyerekek is írtó jól érezték magukat, mindkét helyen.
Egyetértek:)
Én is nemrégiben voltam a Fagusban, igazán gyermekbarát szálloda:)
(Sosem írtam.... c. naplómban élménybeszámoló:))
Törökországban.Szuper hely.
szerintem a budakeszi vadaspark elég lehangoló.
rendezettlenek a kifutók, nincs egy rendes wc (csak pottyantós, az is gusztustalan), ennek ellenére a belépő meglehetősen borsos.
akkor már inkább az állatkert bent a városban. szerintem...
Sástó,Kékestető
Eger és környéke
További ajánlott fórumok: