Te mit tennél ha rendszeresen hallanád, hogy a szomszédod szeretkezik? (tudásbázis)
Sziasztok!
Mit tennék? Az attól függ:
- ha egyedülálló lennék: irigykednék, de jóóó neki!
- ha a párban élnék: kedvet kapnék én is, és örülnék, hogy a szomszédok által felpezsdült a nemi életem!
- ha vendégeim lennének: nagyon kellemetlen lenne, próbálnám zenével elnyomni a hangokat!
- ha kicsi gyerekeim lennének: biztosan nem állnám meg szó nélkül! Valószínűleg szólnék nekik + kiírnám az ajtajukra (jó ötlet! festékszóróval).
- ha felnőtt gyerekeim lennének: megkérdezném, hogy ti is ilyen hangosak szoktatok lenni? Tanulságos!
Van egy ismerősöm, aki szintén panelban lakik. Az ő ajtószomszédai voltak ilyen aktívak (már elköltöztek). A nő szex közben ugatott....de annyira, hogy a földszintről felhallatszott a 3. emeletig. (Az ismerősömtől kérdezgették, hogy Ő is hallja-e??) Csak az volt a kellemetlen az egészben, hogy neki 8 év körüli gyereke volt...
Viccen kívül: a tolerancia az ami hiányzik!
Igaza van annak aki azt mondja, hogy a négy fal között azt csinál amit akar. De... legyünk már egy kicsit belátóak! (Nekem nagyon ciki lenne, ha a szomszédom kajánkodva vigyorogna rajtam!
A férjemnek van igaza: "nem vagyunk egyformák".
Sziasztok!
Erről egy réges-régi sztori jut eszembe. Pontosan nem tudom, hol történt.
Szóval a történet a következő:
Egy lakó feljelentette a szomszédját, amiért azok olyan hangosan szeretkeztek, hogy az áthallatszott a falon.
Mit gondoltok, mi lett a vége?
A bíróság a hangoskodó párnak adott igazat, mondván, hogy joguk van a családi élethez.
Mondjuk én teljes mértékben egyetértek a döntéssel. Volt, hogy már én is ébredtem fel valami különös zajra, amiről nem tudtam, mi lehet az, aztán később rájöttem, hogy ritmikus ágynyikorgás, a végén pedig elég hangos "nyöszörgés" :)
Engem csöppet sem zavart, nekem is megjött a kedvem hozzá. Sokkal jobban zavar, ha az éjszaka közepén bömbölő zenére ébredek.
:)
Mondhatnánk, ugye:
"Nyomja, mint gyanakvó disznó az ólajtót..."
'Ha viccelni akarnék akkor azt mondanám:
Disznóvágás van a szomszédban. . :):) '
Ez nagyon jó! :DDD
:D:D:D:D:D
Jóóóó!
Mi temetőtől lakunk 30 méterre, a másik irányban lévő szomszédunk, meg hasonló képességgel bír, mint a tiéd!!
Amikor panelban laktam, rendszeresen hallottam.
Hülyén éreztem magam a kamasz gyerekeim előtt.
Nem tettem semmit, elköltöztünk. (na nem ezért)
"Te mit tennél ha rendszeresn hallanád, hogy a szomszédod szeretkezik?"
Igen csodálkoznék mert mindegyik legalább harminc méterre lakik tőlem...:)
Az egyik meg frigid amúgy is, a másiknak már "fél hat van".
Ha viccelni akarnék akkor azt mondanám:
Disznóvágás van a szomszédban..:):)
Egyébiránt valóban sokan nem tudnak viselkedni.
Mondjuk itt anyámnál vidéken a családi házak között csak a rotációskapa lágy búgó hangjára és a motoros háti permetező duruzsolása, vagy sarokcsiszoló hangjára ébred az ember.
Javaslat:
Szerintem le kell tölteni valamelyik oldalról egy velőpréselő szexjelenetet,a hangfalat a falnak és mikor rákezdenek akkor "PLAY"... vagy amiko r abbahagyják.
Ugyanezt lehet elkövetni egy baró vámpíros vagy ijesztgetős film hangjaival vagy vérfarkasüvöltéssel is, de a legkomolyabb bünti egy Balázs Pali vagy Zámbó Jimmy lemez lejátszása lenne.
A szerelem hangjai...
Csak nehogy visszakérdezzen, hogy...
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Pénzért szeretkezni
- Hol szeretkeztél (szexeltél) utoljára?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Ti lenyelitek "azt" a szeretkezéseskor? Milyen érzésessel, és meg lehet-e azt szokni?