Te mit tennél a helyemben ebben a helyzetben? (tudásbázis)
Ritkán vagyok beteg, de én sem tehetem meg bármikor, hogy otthon maradok, mert még úgy is fúrnak, ha mindig bent vagyok és jól dolgozok. Olyat főleg nem tehetünk, hogy lebetegszünk és betelefonálunk, hogy nem tudunk emiatt menni, mert abban az esetben nem csak hülyének, hanem megbízhatatlannak is leszünk nyilvánítva, attól függetlenül, hogy az illető kolléganő ezt szemrebbenés nélkül megteszi.
Ha viszont nincs rosszindulatú kolléga, akkor maradjon otthon inkább és ne fertőzzön meg mást.
Ezt nem is tudom minősíteni.
Legalább egy irodában vagytok?
Totális felelőtlenség.
Ha fertőző ( feltételezhetően) akkor gáááz:
Elkapod oder nem.
Ezzel a mentalitással sajtos nemtok azonosulni.
ezt én is utána láttam +...
megint egyet kell értsek...
Nem értem ezen mit kell ennyit tökölni, pláne, ha barinőd is egyben, akkor nyisd ki a szád.
Ennyi.
Tuti hazazavarnám... Valszeg.
Mákom van,mert jó az immunrendszerem, ritkán kapok el bármit is, DE ez bazi nagy felelőtlenség, hogy betegen is dolgozunk és közben tapizzunk össze mindent és fertőzzük, akit lehet.Ha akarja-ha nem.
Másrészt, azt az oldalt is megértem (valahol) hogy anyagi okok miatt nem megy b.ácsiba.
Viszont olyankor belegondolhatna, hogy másnak ez mennyi kiesés (lesz) majd ,ha elkapja a cuccost, utána pedig a gyerekei és a többi...
Egyszóval azt támogatom, maximálisan (és a beteg érdekében is) hogy maradjon otthon a seggén és kúrálja magát, amíg meg nem gyógyul és már nem fertőz.
Jobbulást amúgy a kollégádnak:o)
Te melyiket választanád a helyembe holnap?
Legjobb barátnőd és egyben kolléganőd taknyosan, hidegrázással jön be, mit tennél?
Melyiket választanád és miért?
Hazazavarnám, ne fertőzzön:)
Szimplán elkerülném amennyire lehet, máskülönben elkapom
Maximum kávézni, ebédelni stb elkisérném, ennyitől nem lesz bajom
Nem változtatok semmin nem vennék róla tudomást
Több időt vok vele hiszen ramatyúl van, zsepit aszpirint adok neki
Nekem 8 ha beteg, előbb utóbb mindnekin átmegy valami