Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka? (beszélgetés)
Most olvastam a tartós párkapcsoalt alappillérei Füst Milántól:"
Először is szeretnetek kell egymást.Másodszor hasonlónak kell lenni az életstilusotoknak .Harmadszor meg kell értenetek egymást szexuálisan.S negyedszer a háazsság gazdasági kapcsolat is..."
12éve és 2hónapja
azt hiszem az, hogy mindig mindent megbeszélünk
mindenbe közössen döntünk
mindig támogatjuk egymást
16 éve.
18 évesen jöttünk össze (kb azóta is élünk együtt), egymás mellett lettünk felnőttek, együtt alakultak ki a szokásaink is. Plusz a máig tartó szerelem is segít.
24-én. volt 11éve.
A kölcsönös tisztelet. A másik elfogadása, az hogy nem próbáljuk megváltoztatni egymást, hanem egymáshoz változunk. Az hogy mindent megbeszélünk, mindenben együtt döntünk. Jóban és rosszban támogatjuk egymást. Ha vitázunk is, tudni kell megbocsáltani és persze megbeszélni és igazat adni. Vagy hibáinkat elismerni.
Szeretem, mert mindig meg tud lepni.
15 éve
Nagyon sok minden kell hozzá.
Türelem az biztos. Meg kell tanulni néha befogni a szád, szabad teret is hagyni egymásnak. Számomra a legfontosabb pedig, hogy ne felejtsük el használni a kérlek és köszönöm szavakat. Rajtam sokszor szoktak viccelődni, hogy mit udvariaskodok a párommal, de én meg azon akadok ki, amikor úgy szólnak egymáshoz pl., hogy "hozzál már egy pohár vizet".
30 év házasság.Volt jó és rossz is benne.
Alkalmazkodás.
További ajánlott fórumok:
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Csak őszintén: a jelenlegi pároddal a legjobb az ágyban?
- Létezhet olyan, hogy egy párkapcsolatban nem szereted a másikat szerelemmel és mégis boldogak vagytok együtt?
- Felmondanád a bérelt lakást, ha már féléve a pároddal élnél együtt?
- Ki, hol ismerkedett meg a jelenlegi párjával, és mióta vagytok együtt?
- Mit tennél, ha megtudnád, hogy akit szeretsz (nem vagytok együtt), azt a jelenlegi párja csak kihasználja?