Te ismersz férfi kozmetikust vagy műkörmöst? (beszélgetős fórum)
Igen persze tudom, hogy sokan vannak, de ahol éltem, ott csak egyet ismertem, pedig a város nem is annyira kicsi, mert 25 ezer lakosú.
Biztos tudnak valamit:)
Na teljesen egyetértek veled.
Mondjuk én még nő nőgyógyásznál nem jártam, de nálunk kötelező orvosválasztás van és nőt fogok választani. Az sem érdekel, ha durvább, de én baromi szégyenlős vagyok levetkőzni férfi előtt, nem is szólva a többi vizsgálatról.
Egyébként az egyik szakmai lapban olvastam régen valami Péterről, aki kis fiatal kozmetikus volt. A mostani szaklapban pedig volt egy srác, most végzett, mint kozmetikus, xy Máté, talán ő a 2. hímnemű az országban?:)
Megmondom őszintén, én sem mennék hozzá gyantáztatni. A többi dolog nem ciki számomra.
Férfi fodrászt én meg nem ismerek, illetve csak egy srácot, de ő jobbára férfiakat vállalt eddigis.
Nem tudom miért, de sajnos mind a négy Nő nőgyógyász akit ismerek egy vadállat, szebb szó nincs rá!Az ember azt hinni mennyivel nagyobb az empátiájuk női sortársaik felé, erre nesze neked, úgy viselkedik-vizsgál (nem csak saját tapasztalat), mintha sorozatgyilkos lennél!
:-(
Nagyon jó a rálátásuk a férfiaknak ezen finom dolgokra, hisz teljesen más szemszögből dolgoznak, mint a nők.
Egy férfi néha jobban látja mi áll jól egy nőnek és sokkal érzékenyebb tud lenni az apró finomságokra, precíz műveletekre és nem feltétlenül meleg, sőt a legtöbb hetero, de ez lényegtelen.
Engem nem zavar!
kozmetikus vagyok és még a nők tőlem is tartanak, ha fazonról, teljes fazonról van szó, pedig elhiheted marhára nem foglalkozok azzal milyen odalent "amúgy", csak a szőrre koncentrálok és persze arra, hogy a lehető legkevesebb fájdalommal járjon!(ez olyan tucat dolog, mint a nőgyógyásznak, ő sem férfi szemmel néz rád a vizsgálóban)
Igen,végülis a fodrászoknál a férfiak igen kiemelkedők.
Jó-jó,hogy egy nő elmegy katonának,de nem tudom...ez a körmös&kozmetikus dolog nekem nagyon bizarr.:-)
Persze semmi bajom velük,félreértés ne essék.:o)
Férfi műkörmöst személyesen is, férfi kozmetikust csak hallomásból!
A férfi műkörömépítők és fodrászok sokkal kiemelkedőbb eredményeket érnek el versenyeken!
Ha jól szétnézünk az országban, akkor rájövünk, hogy fodrászból, híreset, férfit tudnánk felsorolni, Hajas, Zsidró...
Hogy miért választják ezt a szakmát, jó kérdés, kb. olyan, hogy egy nő miért lesz katona, persze most tegyük félre a haza szeretet, vagy miért áll hivatásos sofőrnek!
Ez a vágyuk, vagy családi hagyomány, vagy bármi!
Hm Értem...
Akkor nincs semmi "szaftos" kis történet..:-)
Hát pont annyira, mint bármelyik nő :) Semmi extra.
Ez tetszett neki.
:-) Biztos -aranyos- munka közbe..:-D
Miért lett körmös?Vagy azt nem tudod?
Neki ez munka,
szóval csak lazán....mint a nőgyógyásznál.:-D
Biztos megtanulta már a női lélek rejtelmeit és szeret -csaocsogni-.:-))
Arra nagyon kíváncsi lennék,hogy miért lesz egy férfi kozm. vagy fodr. ?!:-)
Ha igen,akkor ők hogyan dolgoznak?Mi az amit mindenképpen másképp csinálnak mint a nők?
Kíváncsi vagyok,hogy kinek mi a véleménye róluk!?
Pozitív és negatív dolgok egyaránt érdekelnek.:-)
További ajánlott fórumok:
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Ilcsi kozmetikumok - tapasztalatok
- Avon kozmetikumokat használók fóruma!
- Szabő Magda: Az ajtő. Olvastad? Ismersz ehhez hasonló mélységű könyvet férfiakról?
- Szegeden szépség ápolás! Ajánlanátok műkörmöst, kozmetikust, fodrászt?
- Nyíregyházán tud valaki Örökösföld-Oros környékén kozmetikust, műkörmöst, fodrászt?