Te hol, hogyan és mikor jöttél össze a Pároddal/Szerelmeddel? (beszélgetés)
Az előző párommal az APECH-ba huszn évvel ezelőtt.
A mostanival neten.
Gratula Mindenkinek! :) És még sok boldog együtt töltött időt!
tixtina: Akkor jó messzire kellett érte menned :D
Totyka: Az mondják az igaz szerelem mindent túlél! :)
Carpediem* : Gratula Nektek is! Ez is tök jó történet! :)
Most lesz 12 éve,hogy átsétáltam hozzá.
A szomszédom volt:DD
13éve, őrádiós műsorvezető volt akkor én meg a NŐ!
Azóta elválaszthatatlanok vagyunk.
Elvált, én akkor már elváltan,és így jó gyorsan.
Szia :)
2001-ben történt :)
Akkor voltam 15 éves,
anyukám, apukám és az ő munkahelyén céges buli volt, ilyen kerti féle egész napos.
Estére mentem, mert akkor volt koncert.
Hatalmas sörsátorba mentem befelé, ő ott állt a sátor előtt, és egymásranéztünk.
Aztután én leültem a saját ismerősök rokonok közé, majd elkezdtem tömni magamba a kaját, s szerte nézztem, és megláttam ismét őt, mintha direkt úgy ült volna le, hogy lásson, és mint kiderült direkt ült úgy le!!!
Jött ez a tipikus vonatozós szám.
Megállt elöttem az embervonat, pont ott ahol ő volt.
Fel álltam, beálltam elé, és a többi már érthető.
Azóta is együtt, és még csak most 18 hónapja született meg az első babánk.
:):)
Párom 9 év után a nevelőszüleitől költözött a szomszédságomban élő igazi szüleihez. 1 évig csak az ablakból lestem, mivel majd 2 évvel fiatalabb nálam és más körökben forogtunk,más iskolába jártunk,(bár később amikor már együtt voltunk 1 iskolába is jártunk egy ideig) de már akkor tudtam hogy ő lesz az. Ő is mindig nézelődőtt befelé hozzánk.
Aztán amikor össze - össze futottunk az utcán mindig elkezdtünk beszélgetni apró dolgokról, majd egyszer mikor hazafelé tartott az iskolából télen én már vártam az ablakban és elhívtam a baráti társaságomba billiárdozni, mondván nem igazán ismer itt senkit még. Össze barátkoztunk,szinte inkább kerülgettük egymást, aztán hamar egymásra találtunk.
Hogy mikor és hol pontosan?
a 17. születésnapját ünnepeltük meg, aznap éjjel jöttünk össze ami vicces mert mindig vita tárgya a hányadika.. ennek lassan 9 éve.
Lassan 5 éve élünk együtt, túl vagyunk az eljegyzésen, jövöre szeretnénk esküdni külföldre költözni és persze már szeretnénk bővíteni a családot is.
De jó ezeket olvasni :D
Mi általános iskolában voltunk osztálytársak, 1-3. osztályban. Aztán mind a ketten másik suliba jártunk. A
Később, úgy 10 évvel ez után mindketten egyetemre jártunk, külön szakra természetesen. Éppen utaztam a villamoson órára, mikor megpillantottam a Boldogasszony sugárút jobb oldalán sétálva. A 10 év alatt eszünkbe sem jutott a másik, sőt, nem is emlékszünk az iskolai éveinkre. Derült égből villámcsapás volt ez. No, ez volt 2008-ban. Írtam neki üzenetet az iw-in, onnantól levelezni kezdtünk, majd szépen együtt jártunk haza (Szegedi Egyetemről a másik városba). Éjszakába nyúlóan csavarogtunk, sokat mókáztunk. Összejöttünk, nagyon szerettük egymást. Aztán egyszer csak, fél évvel később, márciusban közölte, hogy vége. Nem tudta megmondani, miért. Elfogadtam. Rá 4 évre újra összejöttünk, márciusban...a Sors fintora.
Ha azt a fél évet nem számoljuk, akkor másfél éve vagyunk együtt, és tavaly október óta közösen éljük a mindennapjainkat.
Végülis a válaszom:
-hol? : a Somogyi Béla utcán
-hogyan? : a baseball sapkája megakadt a homlokomon, így az első csók nem sikerült :D
-mikor? : 2008-ban
Akkor népszerű chates oldalon volt egy kis összetartó közösség, ahová kapcsolódott a Kedvesem. Megakadt a szemem az érdekes nicken, neki pedig a bemutatkozó szövegemen, elkezdtünk privizni, aztán találkozás, majd másfél év "távszerelem" után összeköltöztünk, szintén másfél év után a "nevére vett". :)
Mi még "csak alig 9 éve nyüstöljük egy mást, de még mindig nagy szeretetben, és boldogan. :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Legfurcsább mód, ahogy eddig összejöttél valakivel?
- Mennyi idő ismerkedés után jöttél össze a pároddal?
- Anyaság vagy karrier? Hogyan hozzuk össze a kettőt?
- Te hogyan jöttél össze a pároddal?
- Te hogyan jöttél rá miben vagy sikeres? Nekem mit ajánlanál?