Te felajánlod a szerveidet a halálod után? Mások életéért! (beszélgetés)
Persze! Nekem már úgysem lesz rájuk szükségem, másnak meg lehet, hogy pont megmentem valamelyikkel az életét!
És még te mondod, hogy Barbie...ha ez Barbie, én vagyok Ken!
[link]
Nem kérek véleményt! :DDDDDDDDDDDDDDDDD
De ez nem fog bekövetkezni ,pont az orvostudomány által.
Adva van egy gyermek genetikailag kódolt szív,máj,vese,akármilyen betegséggel.
Az orvostudomány kicseréli ,megoldja,él vagy 50 évet is,lesz 3 gyereke,akikben genetikailag ott van az időzített bomba.......egyszóval az orvostudomány lohol az általuk előidézett problémák után.
Az írásaim alapján?? Na pont az alapján nem szoktak kedvelni,de akkor te egy unicum vagy:-D
Nagyon szeretnék veled beszélgetni,de én csak este tudok jönni,ha elaludt a lányom.Kedvellek az írásaid alapján.
Igen így kell írni,mindenesetre nem koser kaja:-)
Igen,határozott,ez néha áldás,néha átok.
Húú,nekem ez bonyi. De azt tudom a vér nekik a tisztátalanság.
Így kell írni?
Kedves vagy. És látom benne dolgozol a sűrűjében. Nagyon határozott lehetsz az életben is.
..hát igen,borzasztó dolgok ezek.Nem akarnak kapni vért,mert abban lakik az egyén lelke.A Biblia a vér evését tiltja,ellenben Isten nem hinném,hogy szeretné,egy gyermek halálát.Hiszen a halál nem Istentől ered...ez már az én gondolatmenetem
Azért csak rábólintott. Kár hogy későn!
Nagyon jó példa. Nálunk halt meg gyerek mert mire rábólintott a szülő,már hiába töltöttük bele.
Rosszul. Ez sosem pikk pakk.
Kb 15-20 ember dolgozik ezen pikk pakk:-D 72 órán át.
Legjellemzőbb példa erre a jehovásoknál a vérátömlesztés megtagadása...egészen addig míg tényleg át kéne ömleszteni. Akkor hirtelen meggondolják magukat.
Eccer biztosan,de nem mi szerencsére:-)
Persze,sőt eljutunk "eccer" (malebogia után szabadon) hogy a szerveket előállítják egy laborban. Bőrt is tudnak már,a csont is tud reprodukálódni.
Nem kell felajánlani,pikk- pakk és kiveszik.Csak arról szoktak dönteni,ha valami oknál fogva nem szeretnék,hogy felhasználják a használható szerveit.Pl.: vallási okok miatt.Ilyenkor még az életükben rendelkeznek,hogy nem használhatják fel a szerveiket.De lehet rosszul tudom...
Ez néhány éven belül valóság lesz.
De legalább élnek. Kezdetnek nem rossz, új dolog ez még. Pár évtized, évszávad múlva kozmetikai beavatkozásnak fog számítani egy-egy szervcsere.
Hogy te mennyire szeretsz "jutubolni":-D
Az már így is elkunkorodik a témától,de itt ez a fórumok sorsa.
Ez túl mű,én ezt nem hiszem.vagy ha lesz akkor nem mostanság.
[link]
Abba ne menjünk bele mi is az a halál, mert akkor megölöd a Fórumot!
Egyszerű. Mesterségesen fogjuk kiválasztani a megfelelő petesejtet és azt ültetjük be a leendő anya méhébe. Később talán a hímivarsejtet is kiválaszthatjuk.
Mert kevesen tudják milyen is. Ki tudja? talán akinek volt halálközeli élménye.
Én arról azt gondolom,hogy az nem azt látta ami a halál.
az még a működő agynak a vetítése véleményem szerint.
További ajánlott fórumok: