Ha nem fogadom el a felajánlott közcelú munkát akkor utána meddig vonják meg a bérpótló juttatást? (Tavaly meg RAT-nak hívták) (tudásbázis)
Sajnos tudom milyen ez a helyzet!Nem a koromról van szó,más miatt nem vesznek fel sehová...:(
na várom a beszámolót :)
"Fidesz-féle munkatáborok milliárdokért
Mélyen a zsebébe kell nyúlnia a kormánynak, ha közmunkaprogramjában valóban szerepet szán az otthonuktól akár több száz kilométerre táboroztatott közmunkásoknak. A munkatábor drága mulatság: a közmunkások elszállásolása akár milliárdokba is kerülhet. Feltéve, hogy a kormány, emberhez méltó körülményeket akar biztosítani, az otthonuktól távoli építkezésekhez behívottaknak. A kényszerből lapátolók nyomorán viszont többen akár sokat is kereshetnek."
6 nap jár alapba!Ha van gyerek az +!
Vigyázz a szabikkal!Ha 4 órásban leszel,1 nap szabit,2 napra vesz,úgy jön ki a 8 órád!!!!!!
Én is sírtam,mikor első nap belenyomták a kezembe a kapát,és elküldtek a város közepére,bele a legnagyobb körforgalomba levendulát igazgatni!
Jött egy csomó ismerős,bámultak ki a kocsiból,és integettek...én meg a könnyeimmel küszködtem.
Tudod,nem a munkát szégyelltem,hanem azt,hogy idáig jutottam.Nem találtam értelmét annak,hogy tanultam...engem ez szomorított el!
Mondjak neked valamit?Ne bánkódj,és ne legyél olyan butus mint én,hogy bőgsz egész nap!Nem éri meg!Nézd:mennyivel lenne jobb ha egész nap a szoc.osztályon ücsörögnél,segélyért?
Mennyivel lenne jobb azt mondani a családnak,nincs kaja,büszkeségből ma nem eszel,és holnap sem!!
És még valami:Megtudtam kik az igazi barátok,akik elfogadnak.Amikor kapával a kezemben,melós ruhában mentem át a városon,és megállt velem beszélgetni,pusziszkodni....volt olyan aki elfordította a fejét.Na itt kiderült számomra sok minden!
Ne sírj,hanem emeld fel a fejed!!!!!!
Ha ezek a munkások nem lennének a kosz enné meg a várost!!!Majd akkor nézzen le valaki,ha segít felemelni!!!!Kitartást,és szeretném tudni majd,milyen volt az első napod :)))
SAjnálom vanilla, gondolom, nem álmaid melója , de sajnos mindannyian tul kell hogy essünk ezen!
Nem válogatnak, diploma, érettségi, doktorátus, 8 általános! Egyre megy!
De félek, ez még csak a kezdet!
Szerintem, ettől már csak rosszabb idők következnek!
Igen, persze, csak az a baj, hogy a magyar egy gyáva nép!
Pedig, ennek nagyon rossz vége lesz.
oké,de eljöttök értem Zalába? :)
bakker,ha a melegek tudnak a jogaikért tüntetni,mi is tudnánk nem?
addig, ugyanez a helyzet, csak arról nem szól a fáma!
Sajnos nem tudom milyen konténeres dolgoról beszélsz:(
További ajánlott fórumok:
- Te felajánlod a szerveidet a halálod után? Mások életéért!
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- 42 ezer egészségügyi dolgozó kap egyszeri juttatást az államtól péntekig. Kapott már valaki?
- Gyermekvédelmi juttatást szerintetek Erzsébet utalványba kapjuk!?
- Felülvizsgálják a RÁT-ot. Gyermektartás 18000 Ft, a családi pótlék 13700 Ft. Megkapom a bérpótló juttatást?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?