Tartós betegnek számít? (beszélgetés)
Szia!
Én lassú colonnal születtem ami azt jelenti 2hetene ha volt székletem..folyamatos beöntések..2éves koromig éjjel nappal orditás...
na most én a kérdésedre nem tudok válaszolni viszont azért irok neked mert hátha későbbiekre nézve segit amit irok:én mindent kipróbáltam,meg akartak műteni de mivel 10%lett volna az esély hogy sikeres lesz igy nem mentem bele,voltam professzornál teljes életmód váltás..oxytarm kapszula havi 6000ért és semmi nem segitett csak már a sirás határán voltam most vagy 26éves és kb 4éve sikerült rátalálnom a megoldásra:Ez pedig a szűztea kapszula napi 1db..az életemet mentette meg..szóval ha a te kislányodnak is hasonló lenne a problémája emlékezz a levelemre ha nagyobb lesz hátha neki is nagy segitség lesz...
Minden jót kivánok!
Meg kell kérdezni a kezelőorvost, és nem a háziorvost, hogy ez a betegség bele e esik a tartósan beteg kategóriába.
Ha beleesik, akkor 10 éves koráig kapod a gyest és amíg a betegsége van, de max 18 éves korig az emelet családi pótlékot.
Szia!
Ha 3 hónapnál tovább fennáll az állapota és emiatt a betegség miatt, kiemelt ápolásra,gondozásra szorul akkor tartós betegnek számít.
.
További ajánlott fórumok:
- Ahol a betegnek kell diagnosztizálni magát!
- Mi számít tartós betegségnek?
- Mik az agysorvadás tünetei és milyen kilátásai vannak a betegnek a jövőre nézve?
- Nagy betegnek örömöt okozni :-(
- Pszichés betegnek segíteni?
- Miért nem számít a lányom tartósan betegnek? Valaki aki ért hozzá segítsen légyszives hova fordulhatnék!