Társkereső arab, olasz, más nemzetiségű férfiakkal (beszélgetés)
Magyar, szolárium és fogmosás is jó?
Elmentem vele a fogorvoshoz, de hazaküldött. :D Azt mondta legközelebb akkor menjek, ha már egy se lesz :D
Nekm majdnem megvan mind. Két hátsó hiányzik. De az már nagyon régóta. Az egyik bölcsességfog volt, a másik meg tudja a fene. Rossz. :D
Nehogy még a fogad is bele törd, mert azt tényleg nem éri meg.
Ennél azért több. De ez alap. Pláne a fog. Egy-kettő nem baj ha hiányzik, de ne észrevehető helyen legyen. :)
Egyetértünk.
Nagyon ritka madarak.
Mák is van a tetején, azt is?
Nem is érdemes.
Dunát lehetne rekeszteni velünk.
Köszi,nagy szived van.
Kalácsot dobhatsz,szeretem.
Ha csak ennyi a kritérium, akkor tényleg dús merítés lesz. :D Minden esetre pasin nem fogunk összeveszni az már biztos.
Esetleg kalácsot dobnák vissza.
A jó szívem fog a sírba vinni.
Ebben igazad van.
Nem kapsz követ tőlem,mert félek,hogy visszadobsz egy sziklát😀
Törög, görög, arab vagy macedon. Tok mindegy. Ok is emberek. Oket is anya szulte. Csak legyen neki szep barna bore, meg fogai, aztan nekem annyi eleg is. Nem vagyok nagyigenyu :D
Néha jó lenne, ha a nárcisztikus és hiperféltékeny, uralkodó hajlamú pasik bőrszíne is más lenne. Mondjuk lila.
Ahogy olvasom némelyik történetet, a rövidnadrág tilalma nem bőrszín függvénye.
En nem. Nem azert mert fajgyulolo lennék, hanem azert nem, mert teljesen mas kultura, mas a nok helyzete.
Es itt lehet hogy nem a hagyomanyok szerint el,nincs 3 felesege, jarhatsz rovidnadragban, de ki tudja, meddig lesz igy?
Azert nem egy sztori van, hogy valaskor viszi a gyerekeket, az anya meg kb soha tobbet nem latja oket.
Nekem török "udvarlóm" volt 19 évesen. :) Magyarul elég rosszul beszélt, de jó levest főzött, és tényleg nagyon kedves volt. Más kérdés, hogy velem nem sokra ment, de egy sztorinak elment. :). Anyámat meg ütögette a guta, mikor visz ki magával Isztambulba, hiába mondtam, hogy ez még kalandnak is gyenge. :D
Az. Kifelé és másoknak meg mutatta a jófiút.
Megoldást keress és ne újabb problémákat!
Nehogy cseléddé válj egy muszlim családban vagy eladjanak egy bordélyba vagy a szerveid tetszenek meg valamelyiknek.
Vannak jól működő vegyes házasságok, de legyél nagyon óvatos!
Amelyik pasi csak pénzzel tud nőt kapni, az így járt, nem tudom sajnálni.
Valószínűleg nem. Én ugyan Törökországban csak nyaralni voltam, viszont éltem Észak Afrikában, UK-ban és az USA-ban is, ahol te most éled boldog napjaidat.
Hasonlítanak egyes nőhöz.
Férfiak leginkább beházasodni akarnak,hogy állampolgárságot kapjanak,aztán pedig szépen lepattintanak.Sajnos ez így megy..
Hát hogy a fene vigye el, a fene sem tudja.
Nem is vele volt gondom, hanem azzal hogy nem tudtam mire szamitsak. De most belevagnek, asszem. Jo kaland lenne. Csak mar a fene tudja hol van az en arabom. :)
Az arab pasik egyebkent tokjol udvarolnak. A magyarok tanulhatnanak toluk. Es kedvesek is.
További ajánlott fórumok: