Társkereső 2021 (beszélgetés)
#Story2 (lovebox.hu)
2008 augusztusban regisztráltam még épp 1 hónappal a 30. szülinapom előtt.
Volt pár levelezésem, 2-3 találkozásom úgy 2 hét alatt. Akivel végül megismerkedtem, ő írt rám (ennyit az előítéletekről h pasinak kell írnia). Nem kertelt, találkozót kért, mosta, hogy neki ott dől el, hogy van e bármi kémia.
Találkoztunk és 13 éve együtt vagyunk, 2 gyerekünk van.
Sokan megállapították már, hogy az intelligencia szoros összefüggésben van a humorral.
Ilyen fapofával és elvárásokkal csodálom, hogy megszólítanak.
Gyönyszem.
"az igazság odaát van.... azaz nálam:)" Biztos egyenrangúként kezelne :D
Gratulálok! Ezt várom én is, hogy már az első levelezésnél legyünk összhangba. Egyik levelem Ha szeretnél egy jóképű, sportos, hűséges, meg legfőképpen.... szerény hódolót írj.:)
Nem tudhatod mit hagysz ki ha nem írsz.:)
Tényleg szerény, egész nap dícsérheti magát, hogy milyen fantasztikus szupermenn, de nem tart egyenrangúnak már felém helyezi magát. Nagyon is tudom mit hagyok ki, ha nem írok.
Sikersztori (Parom.hu):
8+ eve volt az elso uzenetvaltasunk.
Kozel 7 eve lakunk egyutt.
4 eve hazasodtunk ossze.
16 honapos a kisfiunk.
Mar az elso beszelgetesnel tudtuk, hogy tokeletesen egy hullamhosszon vagyunk, szerencsere eloben is mukodott a kemia. Egyforma a humorunk, az ertekrendunk, szeretjuk egymast, es a lassan masfel ev covidos osszezartsag utan is szeretunk egyutt lenni.
Ha nincs netes tarskereso, mi lehet, hogy soha nem talalkozunk (mindketten mas varosban laktunk).
En a Tinder tipusu tarskeresoktol kicsit idegenkedem, ha kapcsolatot keres az ember, de ismerek olyat, aki ott jott ossze a parjaval.
Felejtsétek el egy pillanatra az internetes társkeresőt. Menjetek vissza a múltba picit. Amikor még nem volt net. Adjátok fel egy megyei napilapban, vagy hirdetési újságban a társkereső hirdetést. Abban meg lehet fogalmazni az elvárásokat.
Ha ragaszkodtok a nethez, adhattok meg email címet is akár. De ha béreltek egy postafiókot még akár kézzel írott levelet is kaphattok. Nálunk a megyei napilapban még a mai napig is találkozom ilyen hirdetésekkel. Így nem beszélgethettek ugyan vagy több száz pasival egyszerre, de talán érkezik a hírdetésre 1-2 olyan válaszlevél amivel érdemes foglalkozni, mert az illető rászánta a drága idejét arra, hogy csak neked írjon.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?