Társat keresek fogyókúrához (beszélgetős fórum)
Én is szívesen csatlakozok, de eddig én csak a brutál diétákkal tudtam fogyni, az átmenetet nehezebb tartani nekem.
Annyi, hogy lesz majd okt második felében egy vérvételem, addig nem akarok belevágni, mert a múltkorinál is kijött, hogy vasszegény vagyok:)
Rozsda bezzeg van bőven...
Szia! Ha akarsz nyiss akármelyiket. Talán nagyobb keletje lesz. Ez a fórum eléggé csendesen csordogál, de azért időnként néhányan be-bekukkantunk, és elmondjuk hol is tartunk. Úgy néz ki, hogy akik már a sok-sok megszorítások után csak az utolsó néhány kilócskától szeretne megszabadulni, azok már nem veszik annyira keményre. Ezért a bejegyzések sem minden naposak.
De ha csinálsz egy klubbot, akármit, az lehet, hogy pörgősebb lesz. Részemről ez a fórum tökéletes. Köszi, hogy megnyitotad.
Na azóta sem írtam ide 😂
Befizettem egy online 8 hetes tréningre. Holnap kezdődik, eddig kellett csinálni mérlegelést, megmérni combot, csípőt stb és állapotfelmérést csinálni (mennyi fekvőtámaszt bírok, burpee, plank stb). Van külön FB csoportunk ahol egymást támogatjuk közben.
A múltkoriban találtam egy régen kihalt fórumot, egy fogyózási módszerről szóló cikkhez nyitották.
Abból is lehet csemegézni, jó ötletek, módszerek rengeteg ilyen régebben indult fórumokban is van:
Szeretnétek egy klubot ?
Én próbálom naplóba vezetni de motiválóbb lenne ha mást is látnék hogyan csinálja, miket eszik stb.:)
Szia/sziasztok!
Nem vagyok totál rákattanva a fogyásra, de én is épp ott vagyok ahol ti. Az a fránya 5kg😊 Leginkább a Ch fogyasztásra figyelek. Ha azzal nem esek túlzásba, akkor megy le kiló.
A több mint 20 kg-ot én is "motiváltam" dolgoztam le. Az utolsó 5-6 kg játszik velem évek óta. Belefáradtam.
Két hónapja kezdtem el a 8/16-ot, gyakorolgatom, megyeget. Mehetne gyorsabban is.
Valamelyik nap találtam egy listát, hogy mi mindenre figyeljünk oda, és nem kell rugózni azon, ehetem, vagy nem... Ez így összhangban van a 8/16-tal. Majd ezekre a tanácsokra is jobban odafigyelek.
"Fogyózás, egészség" c. naplómba feltettem a linket, bárki nyugodtan olvashatja, másolhatja.
Ez igaz.
Mondjuk rajtam nem volt 30 kiló, csak 15, de az motivált rendesen.
Most 5 van, de attól nem kattan agyban semmi.
Mondjuk közben öregedtem 15 évet.
Hát igen, nekem sem lenne muszáj ezzel kompenzálnom dolgokat. 🤷♀️
De én ezzel tisztában vagyok és a korlátaimmal is.
Nekem jelenleg motiváció kéne.
Nekem 1 éves a kisfiam, most mentem vissza dolgozni úgyhogy örülök ha reggel van időm arcot mosni és az iroda mosdójában sminkelni. 😄
Megbeszéltük a férjemmel, hogy befizetek egy online fitness csomagra amit már régen kinéztem, de jelenleg bárhogy számolom, fogalmam sincs mikor csinálom meg.
Az étkezéssel ez a gondom, hogy sok édesség és egyéb nasi becsúszik, hogy legyen energiám és felszabaduljon egy kis boldogság hormon.
Nekem a célom ezeket elhagyni és mozgást bevezetni. Míg jó idő volt sokat voltunk kint, de ősszel nem tudom mi lesz.