90 kg +os fogyókúra társat keresek (beszélgetés)
Kedves egészségedre!
Majd alakul ez, de jusson eszedbe: kutyaharapást szőrivel... szoktak gyógyítani!! Az izomlázra pedig még inkább igaz, egy kis laza u.n. átmozgató könnyed torna, vagy futás, vagy amit csináltál, és helyrejön...
Szevasztok!
Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
Karcsúsodó derekat, kitartást, lendületet!
fejlemények: a pajzsmirigy tesztem negatív lett.
viszont a mérlegre nem mertem ráállni, úgy éreztem, hogy csalódnék, szóval majd máskor :D
Utána olvastam az általad írt diétának. Egész biztosan jó, én egyelőre megmaradok a Dukánnál. Most még bízom benne! :)))
Karcsúsodó derekat kívánok mindenkinek!
Szia!
Te melyik úton mész?
Szia!
Bízzunk benne, hogy minden az elvárásaid szerint alakul! :)))
szia!! én még itt vagyok, élek és virulok :D rendeltem pajzsmirigy gyorstesztet, remélem holnap meghozza a futár. eléggé izgulok, hogy mi lesz.
holnapután reggel pedig a mérleggel lesz egy randim :) :D
Szevasztok!
Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Van még itt valaki rajtam kívül???
Szevasztok!
Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Szia! Én szívesen csatlakoznék hozzád! 176 cm vagyok és 93 kg. 70 kg-ra szeretnék fogyni, de fő célom inkább egy normális "kapcsolat" kialakítása az ételekkel és a rendszeres kemény edzés. A fogyásra 1 évet adtam magamnak.
Remélem ez a fórum nem hal ki olyan hamar mint a többi. :)
Igen rendben volt a ciklusom, csak erősebb volt, és nagyon has és fejfájós vagyok, még így is fáj, de akkor tényleg borzalmas volt. Rendszeresen járok nőgyógyászhoz, cisztákat nem találtak.
A tippeket köszönöm, megfogom nézetni magam!
1000 kalória mellett is fogyni kell pár napot,ha ekkora a súlyfelesleg, csak egy idő után stagnál. És tényleg nagyon fontos az étkezés, és nincs olyan ember, akinek nincs szervi baja, az ne tudna lefogyni. És bármilyen hihetetlen egy jó étel-összeállítás mindenkinél működni fog. Viszont nem mindegy, hogy ugyanaz a kalória miből tevődik össze. Gondoljunk bele 3 tábla csoki 1500 kalória kb, abból mennyi hús-zöldség kijön, viszont az egyikkel megy be rost rengeteg, a másikkal zsír és cukor.
Ahogy az egyik tanárom mondtam, teljesen mindegy a genetika, hisz az auschwitzi koncentrációs táborban mindenki csont sovány volt. Tehát ha jól eszel, akkor le fogsz fogyni, függetlenül attól, hogy mozogsz-e vagy sem. Persze közel sem leszel annyira formás, mint ha sportolnál is, de lefogyni le fogsz.
Egyébként én a klienseimnek mindig azt szoktam mondani, hogy 3 napig minden egyes falatot felír, amit megevett/megivott, legyen az egy szál ropi, egy tejeskávé. Ott általában kiderül rögtön, hogy mi a hiba. Persze mindenki más, de csodák nincsenek.
Ha valakinek tudok segíteni, írja fel, de tényleg őszintén, küldje el, és együtt tuti rájövünk, hogy mi lehet a baj.
Elvileg minden hülye diétával (még a 90 napossal is, ketogénnel, bocsánat, aki épp ezt csinálja) le lehet fogyni, csak nem lehet vele együtt élni, és nem is lesz tartós a fogyás...
Köszönöm:)) Neked is minden jót!!!
Megfogadom minden hasznos tanácsot, mert most aztán nagyon megtáltosodtam, főleg így mai napon már kevesebbet is mutatott a mérleg.
Amit írtam, azokat a kérdéseket 1000x feltettem magamnak, miközben 43 évi cigizés után úgy döntöttem, hogy leteszem. Nagyon-nagyon sokszor kellett magamat figyelmeztetnem, hogy gondoljam át ismét és ismét, mit is akarok elérni valójában!
Azóta viszont a többlet-kilókkal bunyózok én is. Szerencsére úgy néz ki, hogy dr. Dukán segít nekem!
Persze könnyű (lenne) azt tanácsolni, hogy készíts mindenből a saját részedre is valamit. De azt megteheted, hogy "szó nélkül" átállsz fehér lisztről egy barátságosabbra, hogy keresed a minél alacsonyabb zsírtartalmú tejet-tejfölt... amiket a család észre sem vesz... és persze ha azért van előkészítve a hűtőbe olyan nasi, amihez bármikor hozzá-nyúlhatsz. Pl. főtt tojás, vagy vegyes saláta, stb. stb.
Bocsi, hogy hosszú lettem.
Karcsúsodó derekat neked is! :))
Igen eldöntöttem én lefogyok, és végig is fogom csinálni.
Max a férjem azért mondogatja fogyjak, mert látja rajtam mennyire nehézkes lett a mozgásom.
Így nem kényszerít senki arra lefogyjak, én vágyom rá már hosszú évek óta.
Hópihe nagyon köszönöm a biztatást. :)
Tegnap nagyon szigorú voltam magamhoz, fogytam is szépen.
A hétvégék számomra a legnehezebbek, mert akkor együtt van jobban a család, és mindig követelnek rajtam minden finomságot, mit csináljak.
Ilyenkor mikor a konyhámban készülnek a nem lightos kaják, na nem könnyű a dolgom:(
Persze ami érthető hiszen nekik nem kell fogyni, mert nem kövérek, legalábbis nincs rajtuk 20 kg felesleg mint rajtam.
Max 2-5 kg mondjuk, de azt sem biztos.
Mert magasságukhoz nem nevezhetőek kövéreknek azért.
Azon gondolkodom hogyan nem látok én ennyire, 20 kg felesleget magamon hordom már sok-sok éve.
Érzelmi stresszes, vagy akárminek is akarom hívni a súlytöbbletemet, egy a biztos nem akarom már.
Szia!
Javaslom, hogy vizsgáltasd ki a pajzsmirigyed és azt is, hogy nincs-e inzulinrezisztenciád!
Mind a kettő akadályozhatja a fogyást.
Amikor nem szedtél fogamzásgátlót akkor rendben volt a ciklusod? Nincsenek petefészek cisztáid?