Társaság középpontjában (beszélgetés)
Szia!
En is szoktam estenkent ilyenekrol, regi baratokrol elmelkedni. Minden baratnom gyakorlatilag " elhagyott", es kulfoldre ment. Par honpig még sok rinya level, telozas, de aztan ez elmulik a szemelyes kontakt nelkul.
Most is van, vagy volt? Egy jo baratnom, de a ferj egy hot buta figura, es sajnos ha a pasit hazaeszi a penesz németbol, baratnom is bebutul, es nem beszel velem. Eleg furi. Ugy h estenkent mi is ulunk kettcsken, es vagyunk. Mondjuk nekunk van pár db pár baratunk, de ritkan tudunk talalkozni veluk.
A tarsasgba menes tenyleg jo otlet,az uj emberek,uj lehetosegek:)
Nalam annyi a jo, h rengeteget melozom, es igy le vagyok foglalva. A baratokra "szánandó" idöben is:))
Na, ezt most jol megmondtam:)
Joejt
találtam egy régi fórumot,amit egy olyan tag indított aki már nincs a hoxán,még korban is velem egy idős volt : )) mennyien vannak akik hasonló helyzetben vannak,csak a kommentelőkből is leszűrve...lehet mi egyszerűen ilyen "típusú"emberek vagyunk .A párom a legjobb barátom is,ugyanúgy tudok vele nagyokat röhögni meg hülyülni mint anno legjobb b.nőmmel,lehet a barátnőség átmeneti állapot vmi sokkal jobb felé :-))) pl ez a csaj akit a legelején említettem,neki évek óta nincs komoly kapcsolata,emlékszem régebben mindig megkaptam tőle hogy: nekem a pasik mindig fontosabbak,mint hogy a barátnőkkel lógjak bulizzak stb..hmm, kár , hogy kevesen szólnak a témához,lehet rossz cíímet adtam neki,pedig most lenne kedvem eszmefuttatáshoz hasonlókkal :)
Vagy új embereket kellene szerezned pl új elfoglaltság révén vagy a barátoddal színesíteni a mindennapokat.
Milyen lehetőségeid vannak? Nagyvárosban élsz?
Gimnazistaként én is csak néztem a ' menő ' csajokat a suliban, hogy milyen lazák, milyen könnyen megy nekik a barátkozás, nem görcsölnek stb.
De az a felszínről szólt.
Később én is találtam olyanokat akiknek a komolyabb, mélyebb társalgás és barátság számított.
Szerintem Te olyan beállítottságú vagy, hogy nem is élveznéd a nagy pörgést. Csak kipróbálnád néha, igaz?
Barátoddal szervezz több közös, mindennapoktól eltérő, spontán programot!
A legnagyobb jóindulattal írom:
Ha unatkozol,inkább menj sétálni,sportolni,ne egy közösségi oldalt bújj! Hidd el,akkor jönnek majd új barátok!
Igen,a régiek kikopnak,elmúlnak a nagy barátságok,de sosem a múltban kell merengni,inkább éld meg a jelent!
Nekem is volt egy időszak,amikor senkihez nem tudtam szólni a páromon kívűl,de rájöttem,hogy azért,mert igazán ki sem mozdúltam. Mióta eljárkálunk,sorra jönnek a kerti bulik,a szombat esti vacsorák,különböző programok. Még így is,hogy van 2 gyerek! Szóval,ne a neten lógj,hanem mozdúlj ki! Ja,és vidd a párod is magaddal! :-)
Sajnos előfordul, hogy a régi barátságok nem időtlenek, nem élik túl a változásokat. Ezért nem vagy hibás, de a régi barátaid sem azok. Lehet, hogy ha találkoznátok, nem lenne már mit mondanotok egymásnak.
Ritka az életre szóló barátság, úgyhogy ezért ne hibáztasd magad.
Viszont új barátokat mindig lehet találni. :)
Biztos megvan az oka ennek. Sok baráttal, haverral tartani a kapcsolatot idő és energiaigényes tevékenység. Folyton szervezni, hogy kivel, mikor, hol... Nem lehet, hogy ez neked inkább fárasztó, míg a barátnődnek nem? Amikor ő még pörög, te már inkább lennél egyedül vagy a barátoddal?
Nincs értelme az irigységnek, hiszen az emberek nem egyformák.
Örülj annak, ami van, hozd ki belőle a legjobbat és mindenki téged fog irigyelni, ami azért lényegesen jobb,mintha sajnálnának :)
Amúgy, biztos vagy te abban, hogy annak a lánynak, amit felrak az oldalára, igaz minden szava, fényképe?
Lehet otthon ül ő is és unatkozik, csak felrak olyan képeket, ahol ő van, mert nincs baráti társasága egyáltalán?
Valószínű nem. De azért , mert valaki (esetleg)felületes barátokkal veszi körül magát, nem biztos, hogy boldog is a bőrében. Lehet az ismerősöd, meg Téged irigyel, hogy bezzeg, kikötöttél egy rendes pasi mellett, ő meg még mindig töketlenkedik.
Egyébként a pároddal is lehetnek barátaid. Az irigység a legrosszabb tanácsadó.
További ajánlott fórumok:
- Magány társaságban
- Egy nagyszerű társaság helye
- 2009 nyári babát várók társasága
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Új fogyicsapat kerestetik!!! Társaságban könnyebb fogyózni!!!
- Hogyan számolom ki az 5 cm sugarú körcikk középponti szögét, ha a határoló körív hossza 5 cm?