Tárgyalásra fehér blúzban és farmerban mehetek? Nem illetlenség a farmer? (tudásbázis)
A farmer akármilyen színű lehet.
A farmer is szövet.
A női farmernadrág szabása ugyanaz, mint a többi női nadrágé.
A férfiak inget, a nők blúzt viselnek.
Folytassam? :D
"Konzervatív" farmer, ing, elegáns magassarkú, blézer.Semmi baj nincs ezzel.Én még üzleti tárgyalásra is, és bírósági tárgyaláson is megjelentem így.Abszolút "protokoll" szerinti volt így is az öltözékem.De mint előttem is mondták, a részletek nagyon fontosak, és az, hogy milyen az a farmer
Miért lenne ciki? 50 év és 60 kiló fölött csak mackónacit lehet hordani?
Az a ciki, hogy ekkora baromságokat mondasz.
50 év és/vagy 60 kg felett már csak klottgatyában lehet járni? :D
A férjem ügyvéd,őt kérdeztem erről.Azt mondta nyugodtan lehet farmer.Persze úgy ahogy bibi tér írta:)Akiket "megszólnak" azok nem így vannak felöltözve!!
De én is inkább szövetnadrágban mennék,de én konzervatív vagyok.
Azért a 60 kg-s limit is túlzás szerintem. nem mindegy, hogy valaki a 150 cm-éhez 60 kg, vagy a 175-höz. Nyilván az sem, hogy feszes, tónusos a teste, vagy löttyedt, hiába csak 60 kg. Szóval ilyenkor ne a mérleg, hanem a tükör döntsön inkább:)
Nem mennék ilyen helyre farmerba.
Szerintem is jobb fekete nadrággal!
Ott azért ha főleg te vagy az érintett valami szinten bár nem mondják de csak látják/nézik milyen a megjelenésed.
Aztán akkor sok sikert hozzá!
hehe, dehogynem érdekli :) hallottam már párszor mesélni őket, h milyen gázosan öltöznek fel a delikvensek :)
Ha a farmered normális, nem szakadt, nem kopott,nem túl szűk, hozzá egy normális blúzt és egy csinos blézert veszel fel, ápolt vagy, nem látni be a köldöködig, akkor szerintem nyugodtan felveheted. A titok mindig a részletekben rejtőzik! persze az sem minegy, hány éves vagy és hány kiló! 50 fölött már ciki a farmer! 60kg fölött is!
Köszönöm a válaszokat,akkor fekete nadrág lesz.
Én nem mennék farmerban, és egyáltalán nem kiöltözés, túlöltözés egy szövetnadrág, legalábbis szerintem. Magánvélemény, de a szövetnadrág + blúz/ing összeszedettebb megjelenést biztosít, szerintem önbizalmat is ad, nem veszíthetsz vele.
Nem leszek az esti híradásokban:D Remélem:)
Ha valami nagy port felkavaró és kinn lesz mondjuk a sajtó és néhány tv társaság, akkor naná, hogy protokoll szerint:D
De egyébként meg? A bírót baromi módon nemérdekli.
Mondjuk az ing és a nadrág viselete nem túlöltözés, inkább tiszteletet tükröz. De ha komfortosabb vagy a farmerban, mehetsz abban is.
Igen,nem szeretnék "túlöltözni".
Bátran vedd fel!
A te ügyedet tárgyalják?
Sőtétkék farmer,hagyományos nem koptatott,nem szakadt.
Igen, nyugodtan mehetsz farmerba.
Munkaügyi bíróságra viszont nem jó menni... :(
Akkor inkább ne farmer legyen.
DE!
Mindegy,hogy milyen tárgyalásra megy valaki. Protokoll... Kis kosztüm vagy fehér blúz,sötét nadrág/szoknya,kb 4-5 cm sarkú cipő max!
szerintem fehér inggel egy kosztümnadrág akkor is elegáns és csinos, ha épp nincs rá nagyon szükség..mármint arra,h kiöltözz. én így öltöznék.
Biztos senki nem szólna rád, de én azért valami másban mennék
További ajánlott fórumok: