Táppénzzel kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni? (tudásbázis kérdés)
:)
Nincs ilyen biztosítás.
Egyszerűen csak megadja a 100 %-ot.
Adható 100% táppénz.
Nálunk megadja a munkáltató.
Jó kérdés :S Azt tudom hogy ha rendes táppénzen vagy a munkáltató a neked kifizetett összeg 1/3-át fizeti utánad táppénz hozzájárulás címén. Most hogy ez van-e písszív táppénznél is ilyen, nem tudom.
viszont tévedtem, már csak 45 nap ápr. 1-től.
nem csak munkahelyi, hanem általában ÜZEMI baleset esetén jár a 100%
egyébként valóban 15 nap egy évben a betegszabadság, ami pénzben (ha jól tudom) azonos a táppénzzel, azaz 60%. ha elérte a munkavállaló a 15 napot, utána jár táppénz.
Álláskeresési járadéknak hívják.
max 91 napig az átlagkereseted 60%-a, a hátralévő időben a minimárlbér 60%-a.
a folyósítás ideje: 73-270 nap. Minden 5 munkával töltött nap 1 nap járadékfolyósítási idő
Én is hasonlókat tudtam, meg is lepődtem, hiszen sima betegállományra miért fizetne a munkáltató 100-ot.. szólok is kolléganőnek hogy ne számoljon azzal amit neki mondtak..
Még egy kérdés, nem teljesen ide kapcsolódik a munkanélküli segély hány százalék? januártól kell elmennem munkanélkülire, nem tudom mire számíthatok...:(
Először a munkáltató fizeti a táppénzt,amennyiben jól emlékszem.Nem emlékszem,hogy 100% lett volna,különösen most,hogy lejjebb vették.
100%-os táppénz csak munkahelyi baleset esetén jár.
az butaság, az illető rosszul tudta. 60, vagy 50 % a táppénz, attól függően hogy mennyit dolgoztál.
100% táppénz munkahelyi balesetre jár.
Sziasztok,
A minap valakitől hallottam hogy amennyiben valaki elmegy táppénzre, úgy az első 5 nap 100%?? én még ilyet nem hallottam. rögtön kevesebb pénzt kaptam eddig is ha csak 3 napra is mentem...
Köszi előre is
További ajánlott fórumok:
- Örökösödési tartozás kifizetésével kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- Az apa láthatási jogával kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
- Egy törvényt keresek, cipővel kapcsolatban a jótállásról, tudna valaki segíteni?
- Szoc. pol-lal kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
- Ebay rendeléssel kapcsolatban tudna segíteni nekem valaki?