Tapéta leszedése, glettelése, kifestése? (beszélgetés)
Így már érthető. :o)
Sok sikert hozzá! :o)
Mi múlt hétvégén festettük a nappalit és hamarosan készül az előszoba is...
Átérzem a helyzeted. ;o)
Jaj nagyon köszönöm a válaszokat!A tesóm egy k*csög azért:D egy villanykörtét se tudna betekerni...én már levezényeltem egy fél lakásfelújítást(jöttek mentek a szakemberek hetekig,és egy csomó bajt csináltak csak,többek között megrongálták a falam egy helyen,ahol feljött a tapéta,feleslegesen fúrták meg,és onnan potyog a falból mindenféle darabka.Lényeg,hogy undormány a tapéta,az egyetlen festék ami emit befogta,az a radiátorfesték...fehér volt anno,de már besárgult az egész,sok kosz folt van rajta.Nagyon macerás lenne kijavítgatni a tapétát,és újra lefesteni...
Egy sima falat bármikor átlehet festeni más színre,ha világosra van festve!
Köszi mégegyszer.
Kérem,aki tud adjon ötleteket,tippeket.
Egyedül szeretnék nekilátni a fűrészporos tapétám leszedésének(12nm-es a szoba),van álmennyezet is,de az nincs tapétázva.Nagyon idegesít már,és mivel nem egyedül lakom(bátyámmal),ezért szakembert csak úgy hívnék a lakásba,hogy a tesóm nincs itthon.(szerencsére külön szobánk van).Ami lehetetlen,sosem vesz ki szabadságot,ha igen nem megy sehova,még a szüleinkhez se megy le több napra,ünnepekkor sem,egyszerűen soha...Ezért én magam fogok nekilátni a szobácskám újítására.Tapétát kellene leszednem,glettelnem-majd lefestenem.Egyszínű,krém v vmi világos vaniliaszínre gondoltam.Hát ennyi volna.Kérem aki tud adjon ötleteket,h hogyan álljak neki,milyen eszközöket vegyek!Köszönöm előre is.
További ajánlott fórumok:
- Falfestést és glettelést, magad végzed vagy festőt hívsz?
- Fájdalmas a fogkő leszedése?
- A keratinos póthajam leszedése után rengeteg hajam kihullott... =( Szerintetek mit csináljak, hogy mihamarabb visszakapjam a régi kinézetem?
- Babaszoba kifestése - milyen fajta festéket ajánlott venni? (És hol? - Bp -)
- Mik a tapasztalatok az arcon lévő anyajegyek leszedésével kapcsolatban?
- Lehet lemondom a bibircsókok leszedését, úgyis...