Tapasztaltatok már ilyen érzést? (beszélgetős fórum)
Alvásparalízis.
Lidércnyomás:azért hívták régen így ,mert úgy érezte az alvó hogy egy lidérc /boszorkány ül a mellkasán.
Ha stesszes az életem ,akkor jön az alvásparalízis.
Rohadék egy cucc az alvásparalízis.Nálam egy hím zaklató van.Egy undorító féreg.Míg leírtam ,kirázott a hideg.
igen, ébredés után voltak nekem. Már ébren vagyok, nyitva a szemem, tudatomnál vagyok és a testemet nem tudom megmozdítani. Lehetséges, hogy amit te átélsz teljesen más.
akkor ne is foglalkozz az alvásparalizissel.
Azzal mindig megjelenik, hogy nem tudod megmozdítani a tested, mégis éber vagy.
Szia,
Nekem voltak hasonló élményeim. Alvásparalizis...gyakran láttam furcsa dolgokat is magam körül. Nem vagyok spirituális! sokat segített, amikor megtaláltam egy fotóst, aki konkrétan egész életében ebben szenvedett és a művészetén keresztül próbálja feldolgozni:
Láttam róla egy dokumentumfilmet is:
nem tudom, hogy a te tapasztalásaid milyenek, milyen gyakoriak.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tapasztaltatok e olyan érzést ágyban fekve, hogy elnehezül a takaró. Nincs ott semmi, de mintha valaki leült volna oda. Köszönöm és elnézést, ha furcsán tettem fel a kérdést
További ajánlott fórumok:
- Veszélyes lehet az epidurális érzéstelenítés? Milyen előnyei és hátrányai vannak?
- Milyen érzés amikor műtét előtt elaltatnak vagy érzéstelenítenek? Mire emlékeztek?
- Csütörtökön visszér műtét vár rám epidurális érzéstelenítéssel akinek van tapasztalata kérem írjon, mire számíthatok?
- Milyen érzést váltanak ki belőled a reklámokban szereplő beteg (kopasz) kisgyerekek?
- Helyi érzéstelenítéses Loop (LEEP) konizációval kapcsolatos tapasztalatok?
- Gerinc melletti érzéstelenítés, mik a tapasztaltok?