Tapasztalatokat szeretnék internetes kontaktlencse rendeléssel kapcsolatban! (beszélgetős fórum)
Közben nézegettem, a görbületet megtaláltam a vizsgálati lapon. A nedvességben az a jó, ha minél nedvesebb a lencse?
Azért szeretnék netről rendelni, mert elnézve az árakat, sokkal kedvezőbb, és azért a pénztárcámnak én sem vagyok ellensége.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Szia! Próbálj meg ugyanolyan márkájú lencsét vásárolni, amilyet az optikában vettél. Ha nincs, akkor a bauch&lomb lencsék nagyon szuperek.
Bármilyen folyadékot használhatsz.
Érdemes figyelni a görbületre, valamint arra, hogy mennyire nedves a lencse.
Én már 5 éve csak rendelek, nagyon hamar kihozzák és még sose vettem 'rosszat', pedig sokat próbáltam
Sziasztok! Internetes kontaktlencse rendelésben gondolkodom, és információt, tanácsot szeretnék kérni ebben jártas személyektől. Pl. A következőkben : 1. Ha eddig optikában vásároltam, hinnan tudhatom, hogy ugyanolyan jó minőséget választok?
2. A kiválasztott lencséhez bármilyen tisztító folyadékot rendelhetek?
3. Bármi egyéb plusz tapasztalat... 😊 Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek pozitív tapasztalata az internetes (nem MLM) távmunkákkal kapcsolatban?
- Ebay rendeléssel kapcsolatban tudna segíteni nekem valaki?
- Tapasztalatok internetes társkeresővel kapcsolatban
- "Kattintós" internetes munkával kapcsolatos oldalon milyen adatot kell megadni, mert valami fiókot kér?
- Milyen negatív tapasztalatod volt internetes aukciós oldalakkal kapcsolatban? Vagy más internetes vásárlásaról.
- Sokan elítélik azt, hogy valaki az interneten találja meg az igazit.Itt van a mi példánk, hogy bízzatok a netes kapcsolatban.