Tapasztalatok a Skawa által kínált távmunkákról (beszélgetés)
Nekem bejött, akkor volt a legjobb keresetkiegészítés, amikor padlón voltam. Szerintem korrektek, de ha nem vagy vállalkozó, mint én, akkor tényleg elég sok a kötelező járulék levonás. Idén nem dolgoztam nekik sokat, de tavaly az alkotmányos kérdőívek rögzítésekor 100ezer fölött kaptam kézhez, pedig nem vagyok profi gépíró. :)
Nemcsak gépelésre lehet már vizsgázni, vannak telemarketinges feladatok is. Ahhoz kell otthoni headset és jó internet. Több ember vizsgáztat, és ha megkérdezed, milyen volt, elmondják, hogy miben javíts.
Mivel nincsen mindig olyan nagy mennyiségű munka, mint az alkotmányos kérdőív, jó ha van mellette más is. Azért kereset-kiegészítésnek jó. Én speciel örülnék, ha lenne folyamatos fordítási feladat, mert akkor a nyelvtudásom is használhatnám végre esténként, ha a gyerekek már alszanak.
Sziasztok,
Ha van tapasztalatod, légyszi oszd meg. Édesanyám kérte ki a véleményem, de vak vezet világtalant.
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Kereszteljük el! Adott névhez párosíts egy általad hozzáillő keresztnevet és utána írj egy létező magyar vezetéknevet!
- Van valakinek pozitív tapasztalata az internetes (nem MLM) távmunkákkal kapcsolatban?
- Mit tehet a munkavállaló, ha nem megfelelőek a munkáltató által kínált feltételek?
- 15 hetes kislányom nem szívesen fogadja el a gyümölcsöket amiket egy párszor kínáltam neki.Lehet, hogy korai még adni neki?
- 7 hónapos csak anyatejes kislányom nem igazán fogadja el a kínált ételt. Szopi után kínálom, szeretnék sokáig szoptatni. Mit tegyek?
- Szörtüsző gyulladásnak kinéző piros pöttyökkel mit kezdjek? Doki látta, szerinte nem gyulladás, de nem megoldás amit kinált, mert nem haszná