Tanult már valaki az EFEB-nél? Most kezdek náluk egy tanfolyamot, érdekelnek a tapasztalatok. (tudásbázis)
Nagyon jó!!!! Szuperek a tanárok, jól magyaráznak és kedvesek!!
Rengeteg segéd anyagot kapunk és minden órát rögzítenek így ha nem tudok a gép előtt ülni vagy vmit nem értek vissza tudom nézni. Az online része is profi!! Ugyan úgy részesei vagyunk az órának mintha csaj ott ülnénk, bármikor hozzá tudunk szólni mi is.
Szóval jelentkezz, nem fogod megbánni!!!!
Sziasztok!
Nagyon sokat változott pozitív irányban az EFEB. Én korábban is jártam hozzájuk tanfolyamra, nem volt akkor sem komolyabb gondom, de most sokkal profibbak. Azonnal felvették a telefont és nagyon korrekten tájékoztattak Az e-learninges tananyag is sokkal részletesebb, interaktívabb, nagyon élveztem a tanulást.
Szia. Már én is jelentkeztem🙂 Én pedagógiai asszisztens képzést választottam. Elő online órákon fogok részt venni itthon. Szeptember 9-én indul, már várom.
Nagyon jól tájékoztattak eddig mindenről. Nem bántam meg eddig, hogy őket választottam 🙂
Jó tanulást és majd sikeres vizsgát kívánok neked🍀
Szia ma jelentkeztem műszaki cikk eladó tanfolyamra.
Eddig nagyon gyors és TETSZIK.
Ne hezitálj.
Nem kell bemenni online is lehet mindent csinálni.vizsgazni is.
Sziasztok!
Kicsit régiek a bejegyzések, de hátha van valakinek frissebb tapasztalata!
Én most szeretnék jelentkezni az egyik képzésekre! Több sulit is néztem, de ők a legszimpatikusabbak.
Nem csak itt de más fórumon is olvastam negatív véleményt /is/ és kicsit elbizonytalanodtam🫤
Valakinek van friss élménye esetleg?
Szia Réka, Elkezdted végül a logisztikát? Én most szeretnék belevágni. Milyen a tanfolyam? Minden elérhető online? Te merre szeretnél majd elhelyezkedni a végzettségeddel? Előre is köszi a segítséget,
Nóra
Szia,
Én elkezdtem a tanfolyamot. Eddig még nekem is újdonság, de segítőkészek volt az ügyfélszolgálat.
Te végül elkezdted? Mondjuk jó lenne, ha létrehoznának legalább egy csoportot (pl.facebook) ahol csatlakozni tudnának a tanulók és akár egymást segítve lehetne haladni.
Sziasztok!
Én csak segítséget szeretnek kérni ! Nagyon gondolkodom, hogy el kezdjem e az EFEB-nél az online pénzügy-számvitel tanfolyamot. Van e valakinek hasonló véleménye mostanában, hogy meg éri e azt a 100 ezer forintot. Vagy ha esetleg nem akkor tudtok e ajánlani valami ehez hasonló teljesen online vizsgazas szempontjabol is otthon végezhető tanfolyamot!? Nekem egyébként gazdalkodas es menedzsment végzettségem van , nem tudok egyáltalán elhelyezkedni es kiegészítésként szeretnem ezt a tanfolyamot elvégezni hátha igy több esélyem lesz. Legyszi segítsetek. Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Korábban már jártam az EFEB-hez és akkor nagyon elégedett voltam. Egy másik suliban kezdtem, ami közben tönkrement. Egyedül az EFEB-nél tudtak segíteni, mert lassan kicsúsztam ez egy évből és akkor már nem vizsgázhattam volna. Náluk befejezhettem a képzést és ott is vizsgáztam. Én is szeretnék még elvégezni náluk egy pénzügyi-számviteli tanfolyamot, ami tudom, hogy nagyon nehéz, ezt több kollégám is mondta. A honlapjukon az áll, hogy az országos átlaghoz képest náluk 48%-kal jobbak a vizsgaeredmények. Azt hittem ez csak marketing duma, de megnéztem a hivatal honlapján is és tényleg igaz. Nekem egyszer már bejött és ez is megerősített, hogy őket válasszam. Nem akarok befolyásolni senkit, ez csak az én véleményem, a döntés mindenkinek a saját kezében van.
Remélem azért valamit mégis segítettem.
Sziasztok!
Én az óvodai dajka képzésen gondolkozok az EFEB-nél. Tudna valaki véleményt mondani róla, megéri? Illetve nem igazodok ki az oldalon leírtak alapján mert azt írták az online tanfolyamosnál hogy a vizsga végén tanúsítványt kapnék, fent pedig írva van hogy okj-s bizonyítvány szerezhető. Ez hogy működik? A bejárósnál pedig egyből az okj-s bizonyítvány van írva.
Illetve még egy kérdésem lenne, szerintetek az online vagy a bejárós lenne jobb?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Nálunk is gond volt a létszámmal, az okj változás miatt mindenki jönni akart és nem fogadták el, hogy nem férnek be a csoportba. Nálunk nagyon korrektül jártak el, bejött az EFEB vezetőségéből valaki és felajánlotta, hogy indítanak egy vasárnapi csoport is, akinek jó az kap 5% kedvezményt. Többen át is mentek, így mindenkinek jutott hely. Nekem ez már a második tanfolyam nálunk, én elégedett voltam mindkettővel, sőt azon gondolkodom, hogy elkezdek decemberben még egy másikat is.
Én pénzügyi számviteli ügyintézőre jártam, de otthagytam. Szánalmas volt az oktatás. Ez egy kimondottan olyan tárgy, ahol a dolgok egymásra épülnek, de ott mindig az az óra volt megtartva, amelyik tanár ráért. Az hogy az alapok nem voltak meg, senkit nem érdekelt.
Egyik pillanatban úgy döntöttek,hogy túl sokan vagyunk (mármint annyira,ha mindenki eljön nincs annyi szék a teremben), és ketté vették a csoportot,majd kzölték, hogy innentől xy nem szombatonként jár, hanem vasárnap. Az hogy ez valakinek megfelel, vagy sem, az senkit nem érdekelt...
Többen voltunk, akik a felén túl abbahagyták, mert annyira kilátástalan volt.
Lehet hogy a végén adott papírt, de hogy tudást és hozzáértést nem, az biztos...
Nálunk a csoportban egy ember nem volt elégedett az anyagleadással, és annak megértetésével, még az is csak meregette a szemét, aki már pénzügyesként dolgozott papír nélkül :)
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok! Tud vki Miskolcon zumba tanfolyamról? Többünket érdekelne ez a mozgásforma, de sajnos nem találtunk még zumba oktatót.
- Hol tartanak újraélesztési tanfolyamot? A csecsemőkkel kapcsolatos érdekelne.
- Járt már valaki a MediCenterhez tanfolyamra? Érdekelnének a tapasztalatok. (Radiesztézia tanfolyamra jelentkeznék.)
- Szociálpedagógiához közel álló tanfolyamok érdekelnének.Mik vannak?
- Ismeri valaki a Body n Soul tanfolyamait? Személyi edző képzés érdekelne elsősorban. Van valakinek tapasztalata?
- Mik a tapasztalatok az IWI tanfolyamokról? Elsősorban a fitnesz és testépítés edző képzés érdekelne.