Táncszőnyeg ajándék - melyiket válasszam és hol vegyem? (beszélgetés)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Lányomnak szeretnék venni tánc szőnyeget,de olyat ami tv-re köthető és a zenéket cserélni lehet rajta.
Létezik ilyen?
igen, hasonló célból érdekelne engem is, tervezgetem a karácsonyi ajándékokat...
megfelelne a sima zöld dobozos is, legfeljebb majd becsmagolom csili-vili papírba. :)
Szia. Mi most vettünk a lányomnak (6éves) karácsonyra kapja majd.
3490.- ft volt a "korában".
Remélem, tetszeni fog neki.
Ja és ez a tv-hez köthető.
Sima zöld karton dobozban van, a csili-vili rózsaszín dobozos hasonló 1000.- -tal drágább volt.
érdekelne, hogy 5 éves kislánynak érdemes-e vásárolni ilyet?
ha igen, milyen típust?
milyen árban vannak?
ja, és hogy ezek kizárólag konzolhoz köthetők, vagy számítógéphez is?
Karácsonyra táncszőnyeget szeretnénk venni a 4,5 és 6 éves lányunknak.
Milyet érdemes? TV-hez csatlakoztathatót vagy laptoposat? A laptoposon bármilyen zenére tudnak táncolni? (Alma, Kaláka, stb) Vagy ez nem így működik?
Ezek a Hannnah Montanas, meg Hello Kittys kicsit gagyinak, inkább reklámfogásnak tűnik nekem, de cáfoljatok meg, ha nem így van.
Sziasztok!
Ajándékba szeretnék táncszőnyeget venni /még a héten/. Sajnos egyáltalán nem ismerem. Tudnátok ajánlani, az a kikötés, hogy tv-be csatlakozható legyen. Köszi!
Sziasztok!
Tudna estleg nekem segíteni valaki? A lányomnak karácsonyra vettem egy Dance, dance, dance tipusú táncszőnyeget. Felraktam a gépre a programot, de a szőnyeggel nem tudom irányítani, csak a billentyűzettel. De azzal is addig míg elinditom a számot. Lehet, hogy nem jó csatlakoztattam a szőnyeget a géphez, vagy mi lehet a baj. A párom megnézte a szőnyeg madzagjait, azok sincsnek megtörve, se elszakadva.
Köszi a tippeket!
Ami tv-hez kötendő az mennyibe kerül? V a 3-4ezer ft-os is az?
Azért, mert ez csak egy műanyag szőnyeg, egy csatlakozóval és a TV képernyőjén keresztül látsz mindent. Ugyanúgy, mint a számítógép esetében. A szőnyeg, csak ún klaviatúraként működik.
Háááát a zene az más kérdés, van rajta Jingle bells, meg ismert zene, de csak egyszólamban van és nem olyan fülbemászó:))
De akkor miért kell a Tv-hez csatlakoztatni?
Milyen zenét játszik?
Ezzel szeretném meglepni én is a keresztlányomat, de én olyat láttam vmelyik újságban, amelyiket tv-re lehet csatlakoztatni.
Erről van szó?
További ajánlott fórumok:
- Melyiket válasszam? Férj? Szerető? Új kapcsolat?
- Fogamzásgátlók – melyiket válasszam?
- A 2 srác közül melyiket válasszam?
- Informatikából ECDL vizsgával vagy érettségivel érek többet? Nem tudok dönteni melyiket válasszam!
- Melyiket válasszam? Frontline spot on vagy combo spot on?
- Nokia 6500 classic vagy nokia 6600 fold? Tapasztalatok? Melyiket válasszam?