Tanácstalan vagyok és elkeseredett (beszélgetés)
Szia! Mi amikor hasonló helyzetbe voltunk, az őnismeret fejlesztésével léptünk ki a szarból. Férjem is és én is jártunk kineziológushoz, én pszichológushoz is, ez neki sokat segített abban h ki merjen mondani egy elfogadható fizetés ígényt, nekem meg az utamat egyengette.
Sokat írsz arról h lusta vagy, egy két szó elhangzott a papírjaidról, de a jó tulajdonságaid mintha eltűntek volna. Pedig tuti sok van. Azért összehoztatok pár dolgot. Drukkolok h megtaláljátok az utasokat.
Nálam 4200... felháborító, mert 3900-ról emeltek :)
Ledes izzók megvannak, mosok, vasalok, mosogatógép és villanysütő nincs. TV nem játszik, csak 1 db számítógép.
Nohát, nohát. Tudod, amíg nincs semmid, amiért jó árat fizetnek a munkaerő piacon, addig ez lesz.
Azaz vagy tanulj ki valamit, amit meg is fizetnek (nem adok ennek sok esélyt az esetedben) vagy nagyon sokat kell dolgoznod, mások utasítására.
A döntés a tiéd.
Aki nem becsüli meg az meg is érdemli.
A szülei dolgoztak, spóroltak, hogy neki könnyebb legyen. Nem a nulláról indulni a mai világban nagyon nagy dolog, azt bizony becsülni, értékelni kell.
Nem tudom...
Nem mindenki becsüli meg, hogy a segge alá tesznek mindent. Van, akire az rossz hatással van!
Én bízom abban, hogy a fórum, valamint véleményünk hatására magába néz és beáll a sorba.
Fiatal életerős nő és férfi, máshogy nem megy.
Dolgozni muszáj!
Ne viccelj már...
Ha itthon nem akar dolgozni, külföldön semmi esélye sincs!
Szerintem nyelvtudása sincs.
Bucóka!
A külföldi munkahely lelehetőségéről mi a véleményed?
Hát nem!
Nagyon csodálkozok. Nekem nem sikerül ez alá nyomnom a fogyasztást....
Villany 2700?
Ezt, hogy csinálod? nekem úgy 12 ezer havonta, hogy ledes izzóink vannak, és ezen kívül mosok, vasalok, mosogatok, sütök időnként, a hűtő mindig megy, na meg a TV-k és gépek is.
Nem tudom, hogy csinálod, de nekem is kb. 70 ezer.
Közösköltség: 18 eFt
Víz: 8 eFt
Gáz: 17 eFt
Villany: 12 eFt
TV+net: 10 eFt
65 nm
Sztem tok jo az h van onkritikad es nem masokat hibaztatsz. Felismeres- ez lehet a valtozas kezdete mar. Te nem masokat hibaztatsz.
Es igen-valtoztatni neked kell. Ne varj csodahivoszora, ihletre. Egyszeruen vagj bele a munkaba es csinald amit tenned kell. A motivaciot a cselekves hozza meg.
Bucóka, lehet azt sem tudod, hogy melyik rendezvényen vagy?
Szomorú.
További ajánlott fórumok:
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- A párom nem bír a vérével. Tanácstalan vagyok. Mitévő legyek?
- Hason, oldalt, vagy háton altassam a babámat? Tanácstalan vagyok...
- Teljesen tanácstalan vagyok
- Teljesen tanácstalan vagyok! Mit tegyek?
- Teljesen elkeseredett vagyok, mert a párom mindenképpen azt...