Tanácsokat kérek! Hogy lehet (pár hónapig) havi 20 ezerből négy embernek kijönni? (beszélgetés)
" RETTENETES A KÍSÉRTÉS A JÓRA "
Bertold Brecht
"nincs a portálon."
reméljük megoldódott a problémája és nem azért nincs itt mert eladta a gépét.
"Gyurkinak mondd, én értem!"
Én is értem de mindent meg kell tenni az előtt,hogy ilyen helyzetbe kerülnénk.
Itt csak átmeneti nehézségekről van szó és van remény.
"Tartalékot pedig mindenképpen kell létre hozni."
Kellene. Ezt mindenki tudja. De tisztában vagy vele, hogy hány ember él napról-napra?
Akinek gond az, hogy mit egyen, vagy hogy be legyenek fizetve a számlái, annak szerinted hogy sikerül tartalékot létrehozni?
Komolyan azt gondolod, hogy aki olyan vacak helyzetben van, hogy elindít egy ilyen fórumot, annak van tartalék bankszámlája? Bár lenne! De szerintem a helyzet ennél sokkal nehezebb!!
nem fog kapni.
Ha az összjövedelem jönne ki fejenként húszra, akkor kapna, de ez a rezsi plusz hitel mellett marad fent.
"rendelkezik megcsappantható bankszámlával??"
Gondolom mert a problémái csak nem rég jelentkeztek
és reméljük már megoldódott.
Tartalékot pedig mindenképpen kell létre hozni.
AMIKOR LEHET AKÁRMILYEN KICSIT DE FÉLRE KELL TENNI,GONDOLVA AZ ILYEN ESETEKRE.
Remek ötlet!
De gondolod, hogy akinek ilyen problémája van, az rendelkezik megcsappantható bankszámlával??
Ilyen esetben hozzá kell nyúlni a tartalékhoz.
Kicsit megcsappan a bankszámla de később pótolni lehet.
Helló!
Kíváncsi lennék, hogy alakultak a dolgaitok?
Mi az amit a sok tanácsból tudtál hasznosítani?
Császármorzsa!!
Három tojás sárgáját elkeverjük 1 púpozott evőkanál porcukorral, 3 dl rétesliszttel, 3 dl tejjel (szódavízzel oldott tejporral), egy csipet sóval, majd a tojásfehérjékből vert kemény habbal. Serpenyőben olajat/zsírt forrósítunk, és a keveréket beleöntjük. Amikor keményedni kezd, villával összetörjük, hogy morzsás legyen. (Tehetünk bele borban vagy teában áztatott mazsolát), és porcukorral meghintve tálaljuk - vagy hígított lekvárral, esetleg szörppel.
Megint eszembe jutott valami: emlékeztek rá, amikor a rántott hús után marad morzsa, tojás, liszt, és abból csináltak kicsi pogácsákat és kisütötték? Ezt én direkt szoktam csinálni, és akár savanyúsággal, akár főzelék mellé feltétnek nagyon jó (főleg zöldborsó/bab mellé szoktam).
Egy pici bors bele és még finomabb!
Kedves Burgonya!
Ötleteim a kaja spórolásra nekem is lennének, de ahogy olvasom a topicot, hát még én is tanulhatok.
Viszont én tudok ajánlani egy telefonmarketinges munkát, amit akár otthonról is végezhetsz. S ha ügyes vagy, nem is keveset kereshetsz vele.
Ha érdekel, írj priviben, s küldök bővebb infót.
Sziasztok
Remélem Burgonya már kicsit szebbnek látod a világot:)
Nem tudom mennyire olcsó desszert, de mi nagyon szeretjük. Tejbegrízt készítesz, de keményre, mármint, hogy megálljon benne a kanál. Majd szépen megformázod, prézliben megforgatod, majd olajban kisütöd. Porcukorral, lekvárral isteni finom.
Ha esetleg van kenyérsütőd, akkor azzal is sok mindent lehet kezdeni, csak liszt kell hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)