Talán sikerül (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Talán sikerül
Szia!
Ne add fel, majd menni fog lefelé, csak kitartás és türelem kell hozzá:)
A kolleganők meg had mondjanak amit akarnak, ne foglalkozz vele. Egy-két kiló sajna könnyen le-föl mászkál. Én is járok így, nem is egyszer:) Nem adom fel, folytatom ahogy elkezdtem:)
Kitartás!:)
Szia!
Én is 55 szeretnék lenni kariig, jelenleg 65 vagyok. Nem sürgetem, úgy vagyok vele, hogy fő a nyugalom. Az update szerint étkezem, mától ismét beindul a heti 3-4 torna. Ennek már lesz eredménye:)
MInden a fejben dől el először. Próbálj valami régi fényképet kitenni magad elé és akkor hátha jobban leszel ösztönözve.
Mennyi a fölösleged?
Szia!
Üdv. újra köztünk!:)
Gratulálok a fogyásodhoz, ügyi vagy!:)
Mennyi a cél?
Sziasztok!
Én is előkerültem ismét:)
2 hétig nyaralni voltunk és nem voltam net-közelben. Sajna 2 kg visszajött, így mostmár 65 vagyok és indul a -10 kg leadás, szeretném elérni karácsonyig az 55 kg-ot:)
Szia!
Hááát, én eltűntem rendesen, csak rohannak a napok, programok (itthoni) tömkelege.Nem jutok már olyan sűrűn a géphez sem, mindig van valami kutyafüle.Én tartom a 69-70 kilót.Ma reggel éppen 69-et mértem.Mostanában eszegetek azért, nem tartom be olyan drasztikusan mint anno, ezért nem is megy le semmi.Úgy vagyok vele, ha ezt tartani tudom akkor már jó vagyok.
Igen köszönöm már úgy néz ki hogy teljesen rendbe jöttem.Mostanában az epém szurkál elég gyakran, hamarosan meg is nézetem majd ultrahanggal.Esténként már sokszor azt sem tudom, hogy hogyan is feküdjek, mert már az sem mindegy.Olyan mintha nagy kést szurkálnának belém.Nekem mindig van valami bajom.
Örülök hogy jól vagytok, a szuri szerintem nem fog semmi bajt okozni, legalább is nem jellemző.
Melyiket kapjátok? A 15 hónaposat nem?
Mi annál igaz megszenvedtünk, mert nagyon magas láza volt, de az összes többinél nem volt semmi probléma.Majd szurkolok nektek és gondolok rátok!Puszi
Szia!
Szép jó reggelt!
Sajnos ez a stagnálási időszakod. Nem egy jó állapot, de most kell türelmesnek lenned. Mindent tarts ugyanúgy és meglesz az eredménye, hidd el megindul majd ismét lefelé a mérleg:)
Igen, nagyon elszánt vagyok és tudom miat akarok elérni. A kilóim le-föl mászkálnak, de inkább a centi érdekel mostmár, hogy rendsezresen, heti 5 alkalommal tornázom. :)
Ez a 3 kg lesz sztem a legnehezebb, de biztos vagyok benne, hogy megcsinálod:)
Hogy étkezel?
Ebben biztos vagyok, mert iszonyatosan elszánt vagy és kitartó!Ennél több nem is kell a tökéletes eredmény eléréséhez.
Én még nem tudom, hogy a maradék 3 kilómmal mi lesz, mert itt megálltam és sehova tovább.Van hogy feljebb csúszik egy picit, de két-három nap múlva visszamegy 68-ra. Most kezdek azon agyalni vajon mit is csináljak, hogy újra meginduljon lefelé.
Ötleted? Ha esetleg tudnál valami okosat javasolni akkor megköszönném.
Szió!
Nagyon ügyi vagy, csak így tovább!:)
Én is a hétvégén lazítottam, ma ismét jöhet a torna. Még nem tudom mi lesz ma, ha hazamegyek eldöntöm:) Nekem a hasam és a csípőm vészesebb még, de küzdök vele és bízom benne elérem amit akarok:)
Szia!
Még csak a második, de remélem még nagyon sok lesz.
Én tartom a 68-at, hála az égnek nem híztam vissza egy dekát sem.Tegnap tornázni szerettem volna, de sajna nem jött össze, mert kinn voltunk a fiúkkal a pályán, gyermeknap alkalmából.Nagyon jól éreztük magunkat, el is fáradtunk rendesen.Nem volt már kedvem tornázni, de ma majd bepótolom.A combomra és a fenekemre kéne még gyúrnom, de sehogyan sem találom el a kellő gyakorlatokat.
Te hogy állsz?
Sziasztok Lányok!
Dávid herceg: Az nem jó, hogy nem fogysz. Ha nem fogod vissza magad valamilyen szinten akkor ne is várd a fogyást. Az viszont jó, hogy ennyit biciklizel és így legalább centiben látsz változást magadon.
Nincs elég akaratod a fogyihoz?:)
Habnyak: Isten éltessen benneteket és sok boldogságot kívánok! :) Megkérdezhetem hanyadik évfordulótok volt? Ebben az esetben én is vétkeztem volna!:)
Legyen szép hetetek!:)
Szióóó! Nagyon örülök hogy jobban vagy már!!!! :)))
Én sajna nem fogyok, jó mondjuk nem is nagyon fogom vissza magam. Viszont, majdnem két hete hogy elkezdtem szinte minden nap tekerni fél órát, de minimum 10km-t. Ez annyiban látszódik, hogy kicsit kisebb lett a combom és a fenekem. :)
Amit megfogadtam a szülinapomra, sajna nem fog összejönni, de sebaj, nem adom fel! Puszi mindenkinek!
Ezek az ehetnékek rám is rám törnek olykor, ilyenkor nagyon nem szeretem magam.Mindig elcsábulok a fenébe is...
Tegnap gyümölcstortát csináltam, házassági évfordulónk volt, kicsit kedveztem apának.Na persze muszáj volt nekem is megkóstolnom.Fincsi lett.
Mostanában sajna nem tudtam tornázni, mindig valami nyavalya kerülgetett, de hamarosan ismét belecsapok.Annak azért örülök, hogy nem hízok vissza még egyelőre semmit.Próbálok vigyázni amennyire csak lehet.
Te nagyon ügyi vagy, csak így tovább.Sok sok puszi
További ajánlott fórumok:
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- Fogyjunk együtt, társakkal talán könnyebb...
- Lehet méhen kívüli terhesség, ha egyáltalán sikerült a baba?
- Norbival talán sikerül!!!