Norbival talán sikerül!!! (beszélgetés)
6. cickány64
2010. márc. 30. 22:27
tornéd=tornád :-)))
5. cickány64
2010. márc. 30. 22:26
oké,megnéztem.kaja ügyben hogy tartod a Norbi pontokat?a tornéd jó,ügyes vagy?
4. cickány64
2010. márc. 30. 22:17
köszi.megnézem
3. Bajaikriszta
2010. márc. 30. 12:26
Szia!
Én is norbizok kb egy hónapja. Nekem a duci tréning 1 jött be meg az ésszerű kajálás.
Van egy diétás naplóm, ha érdekel megnézheted.
Kitartás és sikerülni fog!!!
2. vaczila
2010. márc. 30. 06:16
Szia. Javaslom hogy nézz be a fórumunkra. "NOrbi update programja" Talán találsz kedvedre való ötleteket. Én már 1 éve Norbizok. Eddig 20 kilótól szabadultam meg. Ez nem kimondottan fogyókúra, inkább életmód váltás, ami elősegíti az egészségesebb életmódot és ezáltal a fogyást is. Vannak Norbinak saját termékei, de nem kell feltétlenül megvenni, mert minden behelyettesíthető valami mással. Nézz körül az update receptek között is, már sok van itt a hoxán.
1. cickány64
2010. márc. 29. 21:57
szeretnék olyan társakat keresni,akik megpróbálnák velem utóljára a Norbi féle diétát.túl vagyok mindenen,a Norbit még nem próbáltam.semmit nem tudok róla,de kis faluban lakom,úgyhogy olyan társakat keresek,akik nem hiper-szuper marketekből szerzik be a kaját,hanem a közértből.
További ajánlott fórumok:
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Talán sikerül
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- Lehet méhen kívüli terhesség, ha egyáltalán sikerült a baba?
- Fittaréna Norbival