Találékony megoldások (beszélgetés)
Egy jól felszerelt manikűrkészlettel mindent lehet javítani, amiben apró alkatrészek vannak.
pl.: fém óraszíj csatjának a beállítása, zsebszámológép elemtartófedél eltávolítása.
Kiskanál hegyes nyelével a befőttesüveg makacskodó fedelét lehet jobb belátásra bírni.
Levitézlett, ezeréves hosszúnyelű horgolótű a legjobb, ha a kád lefolyójába került hosszú hajakat akarod kihalászni.
Most ennyi jut eszembe.
ja tavaly terhesen ,eg fel akartam "újítani" a citromsárga szobánkat és ahol koszos volt a fal(konnektor széle, stb) kifestettem narancssárgával:D
Hát mondhatom gyönyörű volt a fal:D
Festhette át az egészet a párom:DDDDDD
Én nekem is volt hasonló esetem...még tinikormomban mikor anyámmal eköltöztünk apámtól akkor egy rokonunk régi házába mentünk ahol nem volt egy darabig kábeltv,
Mi a dugó helyére egy kb 200 méter hosszú dróttekercs végét dugtuk, majd a tekercset feltettük a szekrény tetejére és volt rtl, m1 meg egy csomó szlovák csatorna:DDDDD
Én egy hegyes kést szúrtam be a rádió letőrt antennája helyébe:)
A nagy az hogy még tisztábban ment igy :)
Drágám ott volt nálam, és elkezdte volna megszerelni a záram.. Kért egy csavarhúzót, én meg merő természetességgel a kezébe adtam egy kést... Végül elment venni nekem csavarhúzót, megállt előttem, egyik kezében a csavarhúzó, másik kezében a konyhakés..
Felmutatja a konyhakést, azt mondja:
-Ez igazán vicces megoldás, de -ezzel felmutatta a csavarhúzót- ez legalább használható..
Így történt, hogy a konyhakést felváltotta a csavarhúzó. :)
XD Jó vagy!!! :)
Anyám nokedliszaggatóval vakolt, az se' volt rossz! :)
Én meg konyhakéssel kentem a mestertapaszt az ablakra.
Én is pont ilyen vagyok! :DDD
Én is sajnálok bizonyos dolgokra kiadni pénzt,így magam javítom meg!:)))
Ilyenekre gondoltam:
1./
Sajnos a gépi habverőm beadta a kulcsot. Kézzel meg utálok habot verni.
Elővettem a fúrógépet, és az elromlott gépem habverőjét szépen befogtam a tokmányba.
Iszonyú gyorsan felveri a habot
Szóval a fúrógép ezután előlépett konyhai eszközzé.
2. A régebbi lakásunkban eltört a wc tartály belső"karja". Egy nagyon szuper megoldást találtam. Egy műanyag vállfa....
Olcsóbb volt, mint újat venni.
Remélem nemcsak én vagyok ilyen eszelős....
Ezt a fórumot olyan megoldások elmesélésére hoztam létre, amelyek már csaknem szőke nősek, azaz mosolyt fakasztóak.
Ha nincs kéznél szakember, vagy bármi eszköz, és mi nők még is találtunk rá megoldást, ami extrém, eszelős, vagy nevetséges.
Veletek előfordult már, hogy...?