T-Mobile ismeretlen hívásokat számláz (beszélgetős fórum)
Kedves Damien!
Ez csak egyszer fordult elő, vagy máskor is történt ilyen hívás, amit nem te indítottál?
Nálunk emelt díjas azért nem lehet, mert le van tiltva. Viszont a 70-es számok hívása, azok a mai napig történnek, amit nem mi hívunk.
A legújabb, hogy az áprilisi hívólistán már csak sms-t küldtünk (többször a 4 különböző telefonunkról)azoknak akiket állítólag felhívtunk, csak érdekességként úgy, hogy nem írtuk ki a számunkat. Ezt pedig nem lehetséges, hogy ne jelezze ki a telefon a másik fél számát sms küldésnél.(Ezt egy szakértőtől tudtam meg.)
Érdekes nem?
Semmiféleképpen nem hagyjuk, és erre biztatunk téged is.
Üdv.
Természetesen megkaptam a T-Mobile-tól a panaszunkra a választ, és nem ismeri el a hibáját.
Azt viszont leírta, hogy fogadjuk el a válaszukat, és az ő általuk kiszámlázott összeget is.
Ezt le sem kellett volna írniuk, mert egyértelmű volt, hogy ők sosem hibáznak, csak nekünk volt amnéziánk, na meg annak, aki nem emlékezett rá, hogy éjszaka velünk beszélt 1 óra hosszát majdnem minden nap, a híváslista szerint.
Sziasztok!
Eddig nem volt szó a Telenorról, de akkor hagy írjak már valami rosszat arról is:D
Az öcsémnek vettek a szüleim 3 éve egy számlás telefont, 1800-as havidíjas csomaggal. Az öcsémről tudni kell, hogy szinte soha nem telefonál, azért kellett Neki, hogy a szüleim elérjék. Erre elkezdték kiszámlázni az ilyen 50 ezertől 80 ezerig terjedő számlákat. Természetesen a szüleimnek elborult az agya...rögtön az öcsémet vették elő, mert a számlán 1 db hívás és sms nem volt, csak internet használat. De mivel van itthon netünk, senkinek esze ágába nem jutott telefonról internetezni. Ment a huza vona hónapokig, az akkori Pannonál is csak a gyerekre mutogattak, a számlák meg csak jöttek... Míg egyszer egy ismerősünk meséli, hogy hogy megszívta a Pannonnal, hogy az Ő akarata nélkül aktiválták a netet, és Neki is jöttek ki a több tízezres számák. Ezt követően derült ki, hogy még az első héten küldtek sms-t az öcsém számára, hogy akarja-e aktiválni a netet, ha igen küldjön válaszüzenetet. De az öcsém nem küldött, és állítólag ez is beleegyezésnek számít...mármint az Ő szemükbe, és aktiválták automatikusan. De itt sem lehetett mit tenni, 1 év volt, mire rájöttünk, akkor visszamondtuk ezt a "nagyszerű" szolgáltatást, és utána már csak 1800-as számlák jöttek rendesen, mivel az öcsém mai napig nem beszéli le a havi díjat sem.
Pocak25!
Rendőrségi feljelentés megtörtént?
Szia.
Nekem 4 éve előfizum van náluk (előtte dominós voltamévekig, anyunak és apunak is előfizuja van náluk, illetve a hívásrészletező is jön mindig a számlákkal.
Soha nem volt még olyan hogy többet számláztak volna ki vagy más számot írtak volna a híváslistára, ami általam nem is ismert.
Volt olyan hónap mikor minden hívást, sms, net, mms-t percre és dátumra pontosan felírtunk. És a számlánál összehasonlítottuk a hívásrészletezővel.
És láss csodát... minden egyezett.
Igazad van :D :D:D
Elhagytam mma az agyam :D
Shaikan!
Mit értesz azon, hogy fellebbezni nem lehet?
Mert mi a szolgáltatóhoz bejelentettük a panaszt, és a rendőrségen feljelentést fogunk tenni csalás miatt.
Miért? Ködöt bérelt?
KÖTBÉR!
Nekem nem volt ilyen még, és okoskodni sem akarok, de erről szerintem nem biztos, hogy a szolgáltatók tehetnek. Lásd, hol Voda, hol T a ludas.
Inkább valami egyéb visszaélés a számotokkal...
Keresem azokat a károsultakat, akiknek a T-Mobile a mobil szolgáltatójuk, és a számlarészletezésen ismeretlen számok szerepelnek, amiket valójában nem is hívtak és nem is ismerik, de a hívást muszáj kifizetni. Ez nálam idáig a 70-es előhívószámokkal jelentkezett, de rögtön 1 havi számlánál ezek az ismeretlen hívások 14000,-Ft-ot jelentettek.
Várom azok jelentkezését, akik szintén a számlarészletezésből kiderülve, hogy nem is hívta, nem is ismeri azt a számot, mégis számlázva van, jelentkezzen.
További ajánlott fórumok:
- Miért kell valakire rászállni minden ok nélkül, ismeretlenül?
- Sziasztok!Nem működik a telóm, vagyis a bejövő hívásokat fogadom, de én nem tudok hívni!Miért?
- 18hós kisfiam 2 napja tele van ismeretlen csípésekkel, most meg belázasodott. Mi lehet ez?
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Minden nap 2x felhív egy ismeretlen szám (már 2 hete), és nem szól bele! Ki tudom deríteni kié ez a szám? Ha igen, hogyan?
- T-Mobile számlám van és nem tudom, hogy mikor várható a számlazárás. Tudtok segíteni?